کد خبر: ۹۹۲۶۰۱
تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۸
تعداد بازدید: ۵۶

خداحافظ کوین؛ مرد بامعرفت فوتبال ایران

کوین یامگا بعد از 4 سال از فوتبال ایران رفت.

خداحافظ کوین؛ مرد بامعرفت فوتبال ایرانبه گزارش خبرداغ به نقل ازخبرآنلاین؛کوین یامگا، وینگر فرانسوی، چهار سال پیش به فوتبال ایران آمد و پس از سه فصل موفق در استقلال، در انتقالی جنجالی راهی نساجی شد. این بازیکن که سابقه قهرمانی بدون شکست در لیگ برتر با استقلال را در کارنامه دارد، پس از یک مصدومیت چشمی شدید از شرایط آرمانی خود فاصله گرفت.

در حالی که مدیریت وقت استقلال رفتار مناسبی با این بازیکن نداشت، با تلاش علی خطیر، یامگا فصل گذشته به نساجی مازندران پیوست تا فرصت تازه‌ای برای بازگشت به میادین پیدا کند.

در نساجی، یامگا با وجود شرایط جسمانی خاص، نمایش‌های قابل قبولی داشت و چند گل مهم برای تیمش به ثمر رساند. اما تلاش‌های او کافی نبود تا مانع سقوط نساجی به لیگ یک شود.

 

این وینگر ۲۸ ساله پس از پایان فصل، با عقد قراردادی دو ساله به باشگاه المغرب مراکش پیوست و پس از چهار سال حضور در فوتبال ایران، راهی لیگ مراکش شد.

  •  
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.