کد خبر: ۹۹۱۲۷۱
تاریخ انتشار: ۱۲ تير ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۰
تعداد بازدید: ۹۲

ترمز قیمت طلا پیش از رکوردشکنی کشیده شد / ریزش قیمت طلای جهانی امروز ۱۲ تیر ۱۴۰۴

یک روز پس از آنکه قیمت اونس جهانی طلا با افزایش چشمگیری همراه شد، روند افزایشی متوقف و روند بازار به مدار نزولی بازگشت.

ترمز قیمت طلا پیش از رکوردشکنی کشیده شد / ریزش قیمت طلای جهانی امروز ۱۲ تیر ۱۴۰۴به گزارش حبرداغ به نقل از خبرآنلاین،  قیمت اونس جهانی طلا پس از رکورد تاریخی روز شنبه ۲۴ خرداد که رقم ۳,۴۳۲.۶۴ دلار را ثبت کرد، با افت و خیز فراوانی همراه بوده و معمولا در دو کانال ۳,۲۰۰ دلار و ۳,۳۰۰ دلار در نوسان بوده است.

اقتصادآنلاین نوشت: اما روز گذشته چهارشنبه ۱۱ تیر ۱۴۰۴ قیمت اونس با جهشی چشمگیر همراه شد و رقم ۳,۳۶۵.۲۳ دلار به ثبت رسید که احتمال حرکت قیمت طلا به صعود رکورد تاریخی را تقویت می‌کرد.

با این وجود امروز پنجشنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴ ورق بازار طلا برگشته و قیمت طلا نزولی شده است.

قیمت اونس جهانی طلا در حال حاضر ۳,۳۵۲.۸۰ دلار است که این رقم کاهش ۵ دلاری قیمت اونس جهانی طلا نسبت به آخرین رقم ثبت شده در روز چهارشنبه را نشان می‌دهد.

با وجود کاهش جزئی قیمت، تحلیل‌گران بازار جهانی طلا معتقدند نوسانات اخیر همچنان در چارچوب اصلاحات کوتاه‌مدت بوده و نمی‌توان آن را نشانه‌ای قطعی از بازگشت روند نزولی در بلندمدت دانست.

در حال حاضر، تحلیل‌گران تکنیکال محدوده حمایتی طلا را در کانال ۳,۳۰۰ دلار و مقاومت بعدی را در محدوده ۳,۴۰۰ دلار ارزیابی می‌کنند. در صورتی که قیمت اونس بار دیگر به بالای این سطح نفوذ کند، احتمال شکسته شدن سقف تاریخی نیز دور از ذهن نخواهد بود.

در مجموع بازار جهانی طلا در شرایطی پرنوسان قرار دارد و هرگونه خبر اقتصادی یا سیاسی می‌تواند به‌سرعت مسیر قیمت را تغییر دهد. سرمایه‌گذاران نیز در چنین شرایطی ترجیح می‌دهند با احتیاط بیشتری وارد معاملات شوند.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.