کد خبر: ۹۸۷۰۹۸
تاریخ انتشار: ۲۰ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۷
تعداد بازدید: ۹۲
مدیرکل امور تنظیم بازار سازمان تعزیرات حکومتی گفت: اجاره دادن نانوایی‌ها پای دلالان را به این صنف باز کرده که این موضوع تخلف عرضه خارج از شبکه آرد را به دنبال دارد.

قیمت و کیفیت نان رها شد/ جودکی: این‌گونه پای دلالان به نانوایی‌ها باز شدبه گزارش خبرداغ به نقل از خبرآنلاین؛ گلایه مردم از کیفیت و قیمت نان گویای آن است که مصرف کنندگان از وضعیت کنونی راضی نیستند.

ایسنا نوشت: داریوش جودکی مدیرکل امور تنظیم بازار سازمان تعزیرات حکومتی در جلسه‌ای که به منظور بررسی قیمت وکیفیت نان برگزار شد، گفت: ارائه راهکارهای مناسب برای واقعی کردن قیمت و بهبود کیفیت نان هدف اصلی سازمان تعزیرات حکومتی  است.

مدیرکل امور تنظیم بازار سازمان تعزیرات حکومتی افزود: نان در سفره مردم نقش پر رنگی دارد که متاسفانه این روزها قیمت و کیفیت آن رها شده و با چالش‌های زیادی روبرو است.

وی با بیان اینکه قیمت نان واقعی نیست، گفت: گرانفروشی نان از سوی نانوایان زیاده خواهی و تخلف محسوب می‌شود و سازمان تعزیرات حکومتی با متخلفان این صنف برخورد قاطع خواهد کرد.
 

 

جودکی به تخلفات نانوایی‌های سنگک هم اشاره کرد و افزود: برخی از نانوایان از پخت نان معمولی به دلیل حاشیه سود کمتر، شانه خالی کرده‌اند واز طرفی با اضافه کردن مقداری افزودنی بدون درخواست و رضایت مشتری نان را گران می فروشند که این خود تخلف آشکار محسوب می‌شود.

مدیرکل امور تنظیم بازار سازمان تعزیرات حکومتی به معضل اجاره دادن نانوایی‌ها هم اشاره کرد و گفت: اجاره دادن نانوایی‌ها پای دلالان را به این صنف باز کرده که این موضوع تخلف عرضه خارج از شبکه آرد را به دنبال دارد.

در این جلسه مدیرکل هماهنگی امور گشت‌های مشترک و نظارت بر بازار سازمان تعزیرات حکومتی، روسای اتحادیه نانوایی‌های سنگک و سنتی و نمایندگان اتاق اصناف ایران  حضور داشتند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: