کد خبر: ۹۸۲۸۸۸
تاریخ انتشار: ۱۷ دی ۱۴۰۳ - ۲۱:۰۹
تعداد بازدید: ۱۲۵
فروش فیلترشکن‌ها به‌عنوان یکی از موضوعات حاشیه‌ای در فضای مجازی، همواره مورد بحث بوده است.

خطر در کمین فیلترشکن‌فروش‌ها/بانک مرکزی: وزارت ارتباطات بخواهد آمار فیلترشکن‌فروش‌ها را می‌دهیم!به گزارش خبرداغ به نقل از خبرآنلاین؛ معاون نظارت بانک مرکزی اعلام کرد که اطلاعات مشخصی از فروشندگان فیلترشکن در حال حاضر موجود نیست، اما در صورت درخواست وزارت ارتباطات، امکان ارائه این اطلاعات وجود دارد.

فارس در خبری نوشت:این اظهارنظر نشان‌دهنده آمادگی بانک مرکزی برای همکاری در شفاف‌سازی این حوزه است.فروش فیلترشکن‌ها به‌عنوان یکی از موضوعات حاشیه‌ای در فضای مجازی، همواره مورد بحث بوده است. ارائه اطلاعات مربوط به این حوزه می‌تواند به تصمیم‌گیری‌های مؤثرتر در زمینه مدیریت فضای مجازی و ساماندهی بازارهای دیجیتال کمک کند. وزارت ارتباطات هنوز درباره این پیشنهاد بانک مرکزی اظهار نظری نکرده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: