کد خبر: ۹۶۴۲۴۶
تاریخ انتشار: ۱۹ دی ۱۴۰۲ - ۰۷:۳۸
تعداد بازدید: ۱۶۵
حشمت الله فلاحت پیشه که در دوازدهمین دوره انتخابات مجلس از سوی هیات های نظارت ردصلاحیت شده می گوید: گناه من و نمایندگانی مانند من چیست که در حوزه مقابله با فساد و ضرورت شفاف‌ساز امور هشدار می‌دادم؟ آیا غیر از این است که بی‌توجهی به این هشدارها امروز در ماجرای بروز فسادهای نجومی نمایان شده است؟

فلاحت پیشه: صلاحیت افرادی مانند من که درباره فساد و خیانت برخی قدرت های خارجی هشدار دادیم، رد شد /گناه من و افرادی مانند من چیستبه گزارش خبرداغ ،حشمت الله فلاحت پیشه که در دوازدهمین دوره انتخابات مجلس از سوی هیات های نظارت ردصلاحیت شده می گوید: گناه من و نمایندگانی مانند من چیست که در حوزه مقابله با فساد و ضرورت شفاف‌ساز امور هشدار می‌دادم؟ آیا غیر از این است که بی‌توجهی به این هشدارها امروز در ماجرای بروز فسادهای نجومی نمایان شده است؟

حشمت الله فلاحت پیشه در روزنامه اعتماد نوشت:

معتقدم ردصلاحیت هر دلیلی که داشته باشد، دلیل سیاسی نباید داشته باشد.

در خصوص شخص من که عدم التزام عملی به نظام جمهوری اسلامی دلیل ردصلاحیت عنوان شده، چیزی غیر از موضع‌گیری‌ها و مصاحبه‌های انتقادی من نمی‌تواند باعث عدم احراز صلاحیتم باشد.

فردی که حرفه سیاسی دارد و ۳دوره سابقه حضور در مجلس هم در رزومه او ثبت شده، طرح عدم التزام در موردش منصفانه نیست. در شرایطی که حضور برخی افراد در گستره کشور منجر به ایجاد شور و شوق انتخاباتی در کشور می‌شود، ردصلاحیت آنها به معنای عدم رونق در انتخابات است.

پزشکیان: اگر دخالت رهبری نبود امکان ردصلاحیت من وجود داشت /باید از شورای نگهبان پرسید چرا وزیر اطلاعات پیشین را ردصلاحیت می کنید!

نتیجه این نوع ردصلاحیت‌ها، منجر به شکل‌گیری مجلسی ساکت می‌شود. مجلس یازدهم نمونه یک مجلس ساکت است؛ مجلسی که بارها دور زده شد. وقتی مجلسی دور می‌خورد، در واقع حقوق مردم را دچار خدشه می‌کند.
در بزنگاه‌های مختلف مانند سکوت و عدم اثرگذاری مجلس در افزایش ۱۵۰درصدی مالیات‌ها، گرانی‌های افسارگسیخته، تورم، حوزه سیاست خارجی و...این منافع ملی کشور و مردم بود که بر باد رفت.

نمایندگان در بخش‌هایی که می‌توانستند و باید ورود می‌کردند، ساکت ماندند؛ دلیل این سکون این بود که یا افراد فاقد تخصص در مجلس حاضر بودند یا اینکه روابطی خارج از متن میان نمایندگان و دولت حاکم بود.

پیشرفت هر جامعه‌ای، حاصل نقد افراد دلسوز است. ردصلاحیت بسیاری از افراد متخصص و افرادی که ارتباطی با کانون‌های قدرت و ثروت ندارند، ظلم به کشور و مردم است.

گناه من و افرادی مانند من چیست، جز اینکه در طول ده سال گذشته نسبت به خیانت برخی قدرت‌های خارجی در حق ملت ایران هشدار می‌دادم؟مگر غیر از این است که امروز این خیانت‌ها برای مردم و مسوولان روشن شده است؟ آیا این انتقادات دلیلی برای عدم التزام به نظام است؟

گناه من و نمایندگانی مانند من چیست که در حوزه مقابله با فساد و ضرورت شفاف‌ساز امور هشدار می‌دادم؟ آیا غیر از این است که بی‌توجهی به این هشدارها امروز در ماجرای بروز فسادهای نجومی نمایان شده است؟

ردصلاحیت افرادی که می‌توانند مطالبات واقعی مردم را دنبال کنند، باعث می‌شود تا انتخابات مشارکتی نشود. اتفاقی که امروز رخ داده، آن است که روز به روز از اثرگذاری مجلس کم می‌شود و مردم چون تاثیرگذاری خاصی از مجلس و نمایندگان مشاهده نمی‌کنند، دلیلی برای حضور در انتخابات هم احساس نمی‌کنند.

انتخابات واقعی جایی است که صاحبان کارنامه و مدعیان برنامه در جناح‌های سیاسی گوناگون بتوانند با هم رقابت سالم داشته باشند. نهایتا هم مردم به برنامه‌ها و اهداف رای دهند. امیدوارم این شرایط برای رقابت شرافتمندانه میان جریانات سیاسی گوناگون فراهم شود.

تایید صلاحیت افراد و گروه‌هایی که به بهانه‌های غیرمتعارف مانند عدم التزام به نظام، عدم التزام به اسلام و....از گردونه انتخابات خارج شده‌اند، می‌تواند تنور انتخابات را گرم کند. باید از افراد و جریاناتی که در این شرایط که ثبت‌نام در انتخابات هزینه‌های بسیاری دارد، در صحنه حضور پیدا کرده‌اند، استقبال کرد. اما متاسفانه آنچه البته به جایی نرسد، فریاد من و امثال من است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: