کد خبر: ۹۶۰۸۹۲
تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۴۰۲ - ۱۷:۳۱
تعداد بازدید: ۱۳۹
فیبروئید رحم، رشد بافت عضلانی رحم یا تومور خوش‌خیم در سطح داخلی و خارجی رحم و شایع‌ترین تومور لگنی زنان در سنین باروری است که در بسیاری از زنان وجود دارد و بدون علامت و کاملا اتفاقی در سونوگرافی متوجه آن می‌شوند.

۶ راهکار برای بهبود یک بیماری شایع زنانهبه گزارش خبرداغ به نقل از ایسنا: فیبروئید رحم، رشد بافت عضلانی رحم یا تومور خوش‌خیم در سطح داخلی و خارجی رحم و شایع‌ترین تومور لگنی زنان در سنین باروری است که در بسیاری از زنان وجود دارد و بدون علامت و کاملا اتفاقی در سونوگرافی متوجه آن می‌شوند.

هیچکس به درستی علت ایجاد فیبروئید را نمی‌داند. فیبروئید رحمی، رشد توده‌های خوش ‌خیم در دیواره رحم و یکی از بیماری‌های رایج در زنان است. ناهنجاری‌های عروق خونی رحم می‌تواند عامل موثری در بروز این عارضه به حساب آید و در عین حال عدم تعادل هورمونی نیز می‌تواند به نوعی در این عارضه دخیل باشد.

بنابر اعلام دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت، گنجاندن مواد غذایی زیر در رژیم برای پیشگیری و بهبود علائم فیبروئید رحم موثر است:

_ مواد غذایی ارگانیک: مصرف این غذاها به کوچک شدن و جلوگیری از فیبروئید کمک می‌کند. آفت کش‌ها می‌توانند استروژن و سطوح دیگر هورمون‌ها را تحت تاثیر قرار دهند. از آنجا که تعادل هورمونی کلید درمان طبیعی فیبروئید است، می‌توانید از محصولاتی که حاوی آفت کش‌ها نیست، استفاده کنید.

_ سبزیجات تیره رنگ: سبزیجات با برگ تیره می‌توانند رشد فیبروئید را در بدن متوقف کنند. این سبزیجات حاوی ویتامین K برای کمک به لخته شدن خون و جلوگیری از خونریزی شدید ناشی از فیبروئید هستند.

_ کلم‌ها: از عملکرد کبد و تعادل استروژن در بدن حمایت می‌کنند. تحقیقات نشان داده که مصرف انواع کلم‌ها به علاوه گوجه فرنگی و سیب عامل حفاظتی برای فیبروئیدهای رحمی است.

_ غذاهای غنی از بتاکاروتن: این غذاها در بدن تبدیل به ویتامین A می‌شوند و در رشد بافت‌های سالم و ترمیم بافت که هر دو برای درمان فیبروم مفید است، نقش دارند. هویج، سیب زمینی، کلم پیچ و اسفناج سرشار از بتاکاروتن هستند.

_ مواد غذایی سرشار از آهن: فیبروئیدها گاهی منجر به از دست دادن خون زیاد طی دوران قاعدگی زنان می‌شوند و این روند می‌تواند باعث کم خونی و فقر آهن گردد. مصرف غذاهای غنی از آهن از جمله گوشت قرمز و حبوبات به جایگزینی آهن از دست رفته بدن کمک می‌کند.

_ غلات سبوس دار، ویتامین B کمپلکس روزانه ۵۰ میلی گرم، روغن ماهی روزانه ۱۰۰۰ میلی گرم، برای کاهش التهاب در بدن (که می‌تواند علت فیبروئید باشد) و حفظ تعادل هورمونی نیز در بهبود و کاهش علائم موثر هستند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: