به گزارش خبرداغ به نقل از دیدهبان: دارچین ادویه ای است که روی نان تست و لاته پاشیده می شود. اما عصاره های پوست و همچنین برگها ، گلها ، میوه ها و ریشه های درخت دارچین از هزاران سال پیش در طب سنتی در سراسر جهان مورد استفاده قرار می گرفته است. دارچین رگهارا باز میکند و اثرخوبی در گردش خون دارد
دارچین رگها را باز میکند.دارچین اثرخوبی درگردش خون دارد. دارچین خاصیت عجیب دیگری دارد و آن قوی کردن، مصونیت بدن در مقابل امراض است و تب بر است. به جای پنیسیلین چای دارچین بنوشید.
دارچین مادهای با خواص دارویی بسیار است
این ماده در طول تاریخ بسیار مورد استفاده قرار گرفته و قدمت آن به مصر باستان باز میگردد. این ماده در گذشته نادر و با ارزش بود و به عنوان هدیهای مناسب برای پادشاهان به شمار میرفت.
این روزها دارچین ارزان بوده و در هر سوپرمارکتی موجود است و به عنوان چاشنی در غذاهای مختلف استفاده میشود. این ماده از تنه درخت دارچین تهیه میشود و پس از خشک شدن به صورت رول درمیآید که میتوان آن را آسیاب کرده و به صورت پودر استفاده کرد. بو و طعم خاص دارچین بیشتر به دلیل بخش روغنی آن که از سینامالدهید تشکیل شده، است. دانشمندان معتقدند که این ترکیب بیشترین نقش را در اثر دارچین روی سلامتی و متابولیسم ایفا میکند.
مزایای سلامتی دارچین:
۱.کنترل قند خون:
۲.دارچین برای کاهش سطح کلسترول و تری گلیسیرید:
دارچین می تواند به طور غیرمستقیم قند و چربی بدن را کنترل کند و یا حتی کاهش دهد.مصرف دارچین، با کاهش سطح کلسترول بد، بنام LDL و تری گلیسیرید و افزایش سطح کاسترول خوب بنام HDL ، همراه است.
۳.دارچین برای جلوگیری از بیماری آلزایمر:
مطالعات و تحقیقات نشان داده است که عصاره دارچین می تواند به پیشگیری از آلزایمر کمک کند و تاثیرگذار باشد.دو ترکیب موجود در آن، بنام اپیکاتچین و سینامالدهاید، ممکن است به مبارزه با از دست دادن حافظه کمک کند و همچنین از رشد رشته ای در سلول های مغزی که عامل آلزایمر هستند، جلوگیری می کند.
یکی از مزایای دارچین، توانایی بی نظیر آن در جلوگیری از عفونت مخمر ماوم در برابر دارو است.به دلیل خواص ضدباکتری، ضد قارچی، ضد ویروسی و ضد عفونی کننده اش، در درمان عفونت های داخلی و خارجی مفید است و از ایجاد میکروب ها در مثانه نیز، به خوبی جلوگیری می کند.
۵.دارچین برای تقویت عملکرد بدن با دارچین :
دارچین به بهبود وضوح و هوشیاری روانی بدن کمک می کند. برای بهتر شدن فعالیت مغز، این ادویه را ببویید.عطر آن می تواند عملکرد شناختی را افزایش دهد و توجه و حافظه کاری را بهبود می بخشد .
۶.دارچین برای جلوگیری از بیماری های قلبی :
دارچین ،به دلیل خواص ضد التهابی که دارد، می تواند از قلب و شریان های اطراف آن در برابر عفونت و آسیب ها محافظت کند.
۷.دارچین برای بهبود گردش خون:
این ادویه به بهبود گردش خون کمک می کند، و همان طور که می دانید، با افزایش گردش خون، اثرات درد نیز به طور قابل توجهی کاهش می یابد.همچنین گردش خون خوب، باعث گسترش اکسیژن به سلول های بدن می شود و فعالیت های متابولیک را بالا می برد. شما با استفاده از دارچین می توانید خطر ابتلا به حملات قلبی را به میزان زیادی کاهش دهید.
۸.کمک به تسکین دردهای عضلات و سردرد با دارچین :
دارچین به دلیل خواص ضد التهابی که دارد، می تواند سفتی و سختی ماهیچه ها و مفاصل را از بین ببرد.دارچین برای بازیکنان ورزشی و افراد مبتلا به آرتریت توصیه می شود و همچنین برای تسکین سردردهایی که از سرماخوردگی ایجاد می شود نیز تاثیرگذار است.
افزایش خواص شیر با دارچین
۹.جلوگیری از سرطان با دارچین :
تحقیقات نشان داده است که دارچین می تواند رشد سلول های سرطانی را کاهش دهد.وقتی که دارچین را به طور منظم در رژیم غذایی خود بگنجانید ،می تواند از سرطان جلوگیری کند و رشد سلول های لنفوم و لوسمی را نیز کاهش دهد.
۱۰.تغذیه با شیر مادر:
همچنین ادعا شده است که دارچین می تواند در ترشح سالم شیر مادر نیز تاثیرگذار باشد و می تواند به تخلیه ادرار نیز کمک کند.
۱۱.جلوگیری از خونریزی با دارچین :
دارچین می تواند به طور طبیعی، خونریزی بیش از حد را متوقف کند و روند بهبودی را تسریع می بخشد.
۱۲.کمک به بهداشت دهان و دندان با دارچین:
دارچین یک عنصر محبوب در آدامس و دهانشویه ها است. خواص ضدالتهابی دارچین می تواند از دندان ها و لثه در برابر صدمه و آسیب محافظت کند و همچنین تنفس و بوی بد دهان را نیز از بین می برد.
به جای جراحی کردن و یا تزریق ژل، می توانید در خانه از دارچین استفاده نمایید. برای این کار یک تکه دارچین را روی لبهایتان بگذارید و چند ثانیه صبر کنید، تا زمانی که حس تندی و سوزش ان کاهش یابد سپس بشویید و بعد، روی لبهایتان وازلین را اعمال نمایید.
۱۴.دارچین اثرات مفیدی روی بیماریهای سلولهای عصبی دارد
بیماریهای تحلیل سلولهای عصبی با از دست دادن ساختار یا عملکرد سلولهای مغزی مشخص میشود. بیماریهای آلزایمر و پارکینسون دو نوع شایع آن هستند. به نظر میرسد دو ترکیب موجود در دارچین مانع تجمع پروتئینی به نام تاو در مغز میشود که یکی از عوامل ابتلا به آلزایمر است.
۱۵.دارچین از ابتلا به سرطان جلوگیری میکند
سرطان یک بیماری خطرناک است که با رشد کنترل نشده سلولها مشخص میشود. دارچین به دلیل کاربرد بالقوه آن در پیشگیری و درمان سرطان به میزان گستردهای مورد مطالعه قرار گرفته است. این ماده با کاهش رشد سلولهای سرطانی و تشکیل رگهای خونی در تومورها عمل میکند و به نظر میرسد باعث مرگ سلولهای سرطانی میشود.
۱۶.دارچین به مبارزه با عفونتهای باکتریایی و قارچی کمک میکند
سینامالدهید، یکی از اصلیترین اجزای فعال دارچین، ممکن است به مبارزه با انواع عفونتها کمک کند.
ثابت شده که روغن دارچین به طور موثری عفونتهای دستگاه تنفسی ناشی از قارچها را درمان میکند. همچنین میتواند از رشد باکتریهای خاصی از جمله لیستریا و سالمونلا جلوگیری کند.
همچنین اثرات ضد میکروبی دارچین میتواند به جلوگیری از پوسیدگی دندان و کاهش بوی بد دهان کمک کند.