کد خبر: ۹۹۸۱۸۹
تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۴۰۴ - ۲۲:۱۰
تعداد بازدید: ۵۳

نماینده مجلس: اعتبار کالابرگ مشکل مردم را حل نمی‌کند ، قیمت‌ها باید ثابت شود

عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مجلس گفت: تخصیص اعتبار نمی‌تواند مشکل مردم را در بحث کالاهای اساسی حل کند و دولت باید کالاها را با قیمت ثابت به دست مردم برساند.

نماینده مجلس: اعتبار کالابرگ مشکل مردم را حل نمی‌کند ، قیمت‌ها باید ثابت شودبه گزارش خبرداغ به نقل ازخبرآنلاین؛محمد بیات نماینده مردم خمین در مجلس شورای اسلامی گفت: در بحث کالابرگ، تخصیص اعتبار نمی‌تواند مشکل مردم را حل کند. طبق مصوبه مجلس باید کالاهای اساسی طرح کالابرگ با قیمت شهریور ۱۴۰۰ به مردم عرضه شود نه اینکه اعتبار به کارت‌های الکترونیکی اختصاص یابد.

به روایت خانه ملت، نماینده مردم خمین در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: تخصیص اعتبار به کارت‌های الکترونیکی به جای عرضه کالاهای اساسی با قیمت ثابت، نه‌تنها مشکل مردم را حل نمی‌کند بلکه این تخصیص اعتبار باعث ایجاد تورم بیشتر در جامعه نیز می‌شود.

بیات خاطرنشان کرد: با توجه به تورم موجود و افزایش قیمت کالاها و از جمله کالاهای اساسی، اگر کالاها با قیمت ثابت به دست مردم نرسد قدرت خرید مردم در هر مرحله از طرح کالابرگ کمتر از دفعه قبل می‌شود؛ چرا که اعتبار کالابرگ ثابت است و قیمت‌ها افزایش می‌یابد. مضاف بر این، تخصیص اعتبار به جای عرضه کالا با قیمت ثابت خود نیز باعث افزایش قیمت و تورم می‌شود.

وی افزود: مصوبه مجلس بر این نکته تأکید دارد که کالاهای اساسی مشمول طرح کالابرگ باید با قیمت ثابت به مردم عرضه شود و رئیس مجلس نیز بر این نکته تأکید دارد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.