به گزارش خبرداغ به نقل از خبرآنلاین: افرادی که قبل از افزودن آب ماکارونی به سس خود آن را دور میریزند، مرتکب اشتباه بزرگی می شوند.
صرفه جویی در آب ماکارونی نه تنها برای سیاره ما و حفاظت از محیط زیست عالی است، بلکه این ماده مخفی است که می تواند طعم سس شما را حتی بهتر کند. میدانید در مورد چه چیزی صحبت میکنیم، آن آب ابری زیبا که وقتی پاستا را کامل پختید، در قابلمه رها میکنید. این چیزی است که باید قبل از اینکه به ریختن آن در آبکش فکر کنید حداکثر استفاده را از آن ببرید.
با این حال، چرا اینقدر عالی است؟ مطمئناً فکر میکنید که آب پاستا نمیتواند چیز مفیدی داشته باشد و اینجاست که مردم اشتباه می کنند. آب اضافی ماکارونی مملو از نمک و نشاسته است و وقتی این مواد را به سس خود اضافه کنید، چه روغن زیتون باشد و یا مواد دیگر، سس لذیذی برای شما به ارمغان میآید که به هیچ وجه بدون وجود آب پاستا درست نمیشود؛ این فرآیند امولسیون سازی نامیده می شود.
آب ماکارونی سرشار از نشاسته، دارای مقادیری از کلسیم، فسفر، آهن، روی و پتاسیم است که با تامین مواد مغذی مفید به رشد گیاه کمک می کند. از آنجایی که سرشار از کربوهیدرات است، به فعالیت باکتری ها در خاک نیز کمک می کند.
گفتنی است اگر برای جلوگیری از چسبیدن ماکارونی به آب روغن نباتی یا نمک اضافه می کنید، آن را روی گیاهان استفاده نکنید زیرا روغن در نور خورشید گرم می شود و گیاه را می سوزاند.