کد خبر: ۹۳۴۵۸۹
تاریخ انتشار: ۰۳ آبان ۱۴۰۱ - ۲۱:۵۳
تعداد بازدید: ۲۰۴
علی‌اصغر میرابراهیمی، رئیس اتحادیه‌دارندگان رستوران و سلف‌سرویس تهران از کاهش ۳۰ الی ۴۰ درصدی فروش رستوران‌ها در این یک ماهه اخیر خبر داد. او درباره علت این امر، عنوان کرد: «از یک سو خود مردم دیگر دل و دماغی برای رستوران رفتن ندارند و از سوی دیگر هم به دلیل اعتراضات، رستوران‌ها در شب مجبور بودند زودتر کار خود را تعطیل کنند.»

رستوران‌ها ۳۰ الی ۴۰ درصد کاهش فروش داشته‌اند؛ مردم دل و دماغ ندارندبه گزارش خبرداغ ، رئیس اتحادیه دارندگان رستوران خبر از کاهش فروش 30 الی 40 درصدی رستوران‌داران از زمان شروع اعتراضات داد. وی درخصوص علت این امر، می‌گوید که از یک سو خود مردم دیگر دل و دماغی برای رستوران رفتن ندارند و از سوی دیگر هم به دلیل اعتراضات، رستوران‌ها در شب مجبور بودند زودتر کار خود را تعطیل کنند.

ویروس کرونا و پس از آن شرایط اقتصادی و معیشت مردم، از یک سو منجر به کاهش یا حذف استفاده از رستوران‌ها توسط خانواده‌ها، شد و از سوی دیگر هم کاهش درآمد رستوران‌داران را به دنبال داشت. اما در شرایطی که بسیاری از رستوران‌داران هم با وجود افزایش قیمت‌ مواد غذایی، در حال تلاش برای حفظ بقای خود بودند، آن‌ها هم مانند بسیاری از مشاغل دیگر در این میان آسیب دیدند.

علی‌اصغر میرابراهیمی، رئیس اتحادیه‌دارندگان رستوران و سلف‌سرویس تهران در گفت و گو با «انتخاب» از کاهش 30 الی 40 درصدی فروش رستوران‌ها در این یک ماهه اخیر خبر داد. او درباره علت این امر، عنوان کرد: «از یک سو خود مردم دیگر دل و دماغی برای رستوران رفتن ندارند و از سوی دیگر هم به دلیل اعتراضات، رستوران‌ها در شب مجبور بودند زودتر کار خود را تعطیل کنند.»

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: