به گزارش خبرداغ به نقل از شستا رسانه، ابراهیم بازیان مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری تامین اجتماعی در ادامه سفر یک روزه خود به استان قزوین ، از شرکت کاشی الوند بازدید کرد.
بازیان در حاشیه این بازدید با اشاره به برنامه ریزی شستا در افزایش تولید شرکت های تابعه گفت: در بخش تولید اگر به تحول فکر نکنیم باخته ایم. ظرفیت های تولید ۱۰ برابر وضعیت کنونی است . باید تحول ناظر به کوتاه مدت و بلند مدت صورت پذیرد. در مجموعه کاشی الوند این ظرفیت وجود دارد و باید با یک برنامه ریزی راهبردی تولید افزایش یابد.
وی با اشاره به لزوم توسعه در شرکت ها گفت: تمام مجموعه ها و شرکت های تابعه شستا امانتی در دستان ما است . این مجموعه ها سرمایه ای است که ایجاد شده و در ادامه توسعه یافته و امروز در به دستان ما و شما قرار است جهت پیدا کند. باید با اندیشه درست و راهبرد برنامه ریزی شده مدیریت کنیم .
بازیان با اشاره به تولیدات شرکت الوند تشریح کرد: در مجموعه ای هستیم که تولیدات آن متعلق به بخش ساختمانی است . صنعت ساختمان در دنیا روز به روز توسعه می یابد و سبک سازی و کوچک سازی در آن اتفاق می افتد . تکنولوژی ساخت و فناوری از پایه کار که زمین است تا بحث های مربوط به زیست محیطی و تکنولوژی های هوشمند در این صنعت به سرعت در حال تغییر است .
وی افزود: این درحالی است که تنها ۲۵ درصد ساخت و ساز در کشور ما صنعتی است. این نرم در کشور بسیار پایین است و تلاشی هم ب ای افزایش آن صورت نمی گیرد . دلیلش هم آن است که تولیدات ما در این حوزه صنعتی نیست.
مدیرعامل شستا تصریح کرد: اگر قرار است در حوزه ساختمان فعالیت داشته باشیم و این کسب و کار را توسعه دهیم باید نگاه به آینده داشته باشیم. باید تکنولوژی در این صنعت را در نظر بگیریم . حوزه ساختمان اشتغال زا است . حضور در این صنعت با روش های سنتی هم هزینه بالایی دارد و هم کیفیت ساخت آن پایین است.
وی افزود : یکی از برنامه های شستا تشکیل هلدینگ ساختمانی است. این مهم باید دنبال شود و این صنایع مربوط به حوزه ساختمان که در خانواده شستا داریم در یک جا جمع شود و کار جهادی صورت پذیرد .
مدیرعامل شستا با اشاره به سفرهای استانی و بازدید از شرکت های تابعه شستا گفت: در بازدید از شرکت ها 3 هدف را دنبال میکنیم. نخست درک آخرین وضعیت شرکت ها است و دیگر ارزیابی مدیران در رویکردها. همچنین بررسی خواهیم کرد که اساسا مدیران مجموعه ها در وضع موجود متوقف هستند و یا نگاه تحولی دارند.
وی با اشاره بر لزوم تبدیل برنامه به اقدام عملی اظهار داشت : برای برنامه تحولی، نگاه تحولی نیاز است. مدیران در بازه های زمانی مختلف تغییر میکنند اما نباید به توسعه و تحول شرکت ها آسیبی برسد.