کد خبر: ۹۱۸۳۳۷
تاریخ انتشار: ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۹:۰۶
تعداد بازدید: ۲۸۱
همزمان با افزایش بی‌سابقه قیمت نان فانتری درپی حذف ارز ترجیحی آرد و گندم رئیس اتحادیه اغذیه ‌فروشان تهران از خدافظی با ساندویچ ارزان خبر داده است.

ساندویچ ارزان و پرطرفدار ایرانی‌ها هم لوکس شد!به گزارش خبرداغ به نقل از برترین‌ها: همزمان با افزایش بی‌سابقه قیمت نان فانتری درپی حذف ارز ترجیحی آرد و گندم رئیس اتحادیه اغذیه ‌فروشان تهران از خدافظی با ساندویچ ارزان خبر داده است

اسدالله احمدی شهریور به پایگاه خبری اتاق اصناف گفت:

* (با بیان اینکه نرخ نان باگت یک‌ شبه بیش از دو برابر شد): در پی افزایش نرخ نان باگت دست کم ۱۵ درصد به نرخ ساندویچ‌ها افزوده شده است، با این افزایش مانند فلافل که معمولا اقشار کم درآمد از آن استقبال می‌کردند، به ساندویچ‌های گران نرخ برای این قشر تبدیل شده است.

* (با اشاره به افزایش قابل توجه نرخ آرد برای نانوایی‌های فانتزی): نرخ هر کیسه آرد برای نانوایان فانتزی تقریبا ۱۰ برابر شده است و نرخ نان فانتزی حدود ۲.۵ تا ۳ برابر افزایش نرخ را تجربه کرده است.

* درحال‌حاضر تولیدکنندگان نان فانتزی کف نرخ را برای نان‌های حجیم در نظر گرفته‌اند تا مصرف‌کنندگان که عمدتا اغذیه فروشان هستند توانایی خرید نان با این نرخ‌ها را داشته باشند.

* (با بیان اینکه نرخ نان باگت ساده از ۵ هزار تومان به ۱۰ هزار تومان افزایش یافته است): بر اساس برآورد ما سهم نان از نرخ ساندویج دست کم ۱۵ درصد است و در کنار سایر هزینه‌های دیگر مانند هزینه کارگری و... برخی ساندویچ‌های که مورد استقبال اقشار کم درآمده بوده را به ساندویچ‌های گران نرخ برای این قشر تبدیل کرده است.

* وی از جمله این ساندویچ‌ها را فلافل عنوان کرد که در اغذیه فروشی‌های مناطق پایین شهر، اصلی‌ترین ساندویچ است که عرضه می‌شود. شهریور گفت: به شهادت همکاران مان میزان خرید فلافل ۲ عدد به ازای هر ۴ نفر شده است.

* اغذیه فروشانی که عمده مشتریان آنها اقشار کم درآمد هستند و درآمد اصلی آنها از فروش این نوع از ساندویچ هاست، حداکثر تا شش ماه آینده امکان ادامه فعالیت خواهند داشت.

* شهریور افزایش ۱۰ برابری نرخ آرد برای نانوایان فانتزی به بهانه جلوگیری از قاچاق در حالی که سهم آنها از تولید نان کشور بسیار اندک است را غیر منطقی دانست و گفت: ۹۰ درصد نان‌های تولیدی در کشور سنتی است و اگر آرد دولتی قاچاق می‌شود بخش اعظم آن از چرخه تولید نان سنتی خارج شده است.

* ضمن اینکه نان‌های فانتزی نسبت به نان‌های سنتی ضایعات و دور زیر بسیار کمتری دارد. با در نظر گرفتن این واقعیت‌ها به جای اعمال فشار بر تولیدکنندگان نان‌های فانتزی و صنعتی، منطقی آن بود که مشکلات نان سنتی حل می‌شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: