همه ما در مورد اهمیت خوردن سبزیجات برگ سبز و میوههای رنگارنگ میدانیم، اما آیا تابه حال شنیده اید که کسی درباره برخی غذاهای سیاه که باید بخورید به شما بگوید؟ ما اغلب معتقدیم که اگر یک ماده غذایی سیاه شود، دیگر قابل خوردن نیست. اما خوراکیهایی به رنگ سیاه طبیعی (که ناشی از فاسد شدن نیست) سرشار از مواد مغذی هستند.
به گزارش خبرداغ به نقل از انتخاب، خوراکیهایی با رنگ سیاه طبیعی در مبارزه با بیماریهایی مانند دیابت، سرطان و حملات قلبی به ما کمک کنند. در اینجا برخی از غذاهای سیاه وجود دارد که باید بخورید و سعی کنید آنها را در رژیم غذایی خود بگنجانید.
انجیرهای سیاه
انجیر سیاه میوهای شیرین، خوشمزه و تازه است که در ایالات متحده آمریکا پرورش داده میشود. انجیر، منبع غنی پتاسیم و دارای محتوای فیبر بسیار بالایی هستند که هضم را بهبود میبخشد. انجیرها به ما در کاهش وزن کمک میکنند. انجیر سیاه از اجزایی تشکیل شده است که ممکن است به بدن ما در مبارزه با سلولهای سرطانی کمک کند. این انجیرها همچنین میتوانند فشار خون ما را کاهش دهند و در مقابله با فشار خون بالا به ما کمک کنند.
توت سیاه
این توتها میتوانند رقابت زیادی با توتهای دیگر مانند توت فرنگی و زغال اخته داشته باشند در مورد مزایای سلامتی نیز بسیار معروف هستند که باعث تقویت سلامت قلب میشوند، زیرا التهاب را کاهش میدهند و ایمنی بدن را تقویت میکنند. این میوه باید توسط زنانی که در زمینه جریان قاعدگی یا وقوع نامنظم آنها مشکل دارند، مصرف شود. توت سیاه همچنین یکی از غذاهایی است که سرشار از آنتی اکسیدان است و میتوانید از آن در اسموتیها، دسرها، سالادها یا پنکیک خود استفاده کنید.
دانه کنجد سیاه
دانههای کنجد سیاه بیشتر در آسیا رشد میکنند و از نظر مواد معدنی مانند کلسیم و منیزیم بسیار غنی هستند و به بهبود سلامت قلب و عروق و فشار خون بالا کمک میکنند. آهن، مس و منگنز موجود در این دانهها گردش اکسیژن را تنظیم میکنند و میزان متابولیسم ما را نیز کنترل میکنند. دانههای کنجد سیاه از چربیهای اشباع تشکیل شده و منبع خوبی از چربیهای اشباع نشده است.
سیر سیاه
سیر سیاه با تخمیر سیر معمولی در دمای بالا برای هفتهها ساخته میشود و در جلوگیری از التهاب کمک میکنند و میتوانند به تقویت حافظه ما نیز کمک کنند. این سیر میتواند برای بیماران آلزایمر نیز مفید باشد، زیرا حافظه کوتاه مدت ما را بهبود میبخشد. سیر سیاه به دلیل آنتی اکسیدانها و خواص ضد سرطان از سیر خام بهتر است.
برنج سیاه
این برنج که رنگ منحصر به فرد خود را از آنتوسیانین میگیرد، از مدتها قبل توسط مردم چین مصرف میشود. برنج سیاه از آنتی اکسیدانهای خاصی تشکیل شده است که میتواند به تقویت بینایی چشم کمک کند. این ماده از لوتئین و زاگزانتین تشکیل شده است که از شبکیه ما در برابر نور شدید محافظت میکند. برنج سیاه گزینه مناسبی برای افرادی است که به گلوتن حساسیت دارند یا رژیم غذایی فاقد گلوتن دارند، زیرا این برنج بدون گلوتن است.