کد خبر: ۸۶۵۶۷۴
تاریخ انتشار: ۱۳ مهر ۱۳۹۹ - ۲۱:۴۲
تعداد بازدید: ۴۲۷
سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور تاکید کرد: مادران شیرده باید از همه گروه های غذایی به میزان نیاز مصرف کنند و به هیچ عنوان وعده های غذایی را حذف نکنند. همچنین همراه با وعده های غذایی از گروه لبنیات کم چرب (شیر، ماست و دوغ کم نمک) استفاده شود.

مادران شیرده، وعده های غذایی را حذف نکنندبه گزارش خبرداغ ، دکتر جلال الدین میرزای رزاز با بیان اینکه عوامل متعددی بر موفقیت در شیردهی موثر هستند، گفت: مادران باید با آمادگی وارد دوره بارداری و شیردهی شوند و تغذیه مناسب در دوران قبل بارداری و دوران بارداری را داشته باشند. با وزن گیری مناسب دوران بارداری را به پایان برسانند.

وی افزود: بلافاصله پس از زایمان تماس پوستی با نوزاد برقرار شود و شیردهی را طی ساعت اول تولد آغاز کنند. به منظور حل مشکلاتی که در هنگام شیردهی ممکن است پیش آید از مشاوره های به هنگام و کارآمد برخوردار باشند. بارداریِ با برنامه و کاهش حاملگی های ناخواسته یکی از مهمترین پیش شرط های موفقیت در شیردهی است.

سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور درباره آموزش صحیح شیردهی بیان داشت: مادران باید دانش کافی درباره مزایای تغذیه با شیر مادر و نحوه شیردهی داشته باشند. آموزش شیردهی بعد از زایمان و اختصاص وقت کافی برای مادر و آموزش جنبه های عملی تغذیه با شیر مادر توسط کارکنان بیمارستان نقش بسیار مهمی دارد. پرستاران و ماماهای آموزش دیده باید شیردهی مادر و وضعیت نوزاد هنگام دریافت شیر را ارزیابی کنند. همچنین باید مطمئن شوند که مادر در روش دوشیدن شیر با دست، مهارت کافی پیدا کرده است. اگر طی یکی دو هفته اول، نوزاد قادر به مکیدن سینه مادر نیست، شیر باید با رعایت بهداشت دوشیده شود و با قاشق به شیرخوار داده شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: