کد خبر: ۸۵۲۲۴۸
تاریخ انتشار: ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۰۹:۳۲
تعداد بازدید: ۶۰۹
وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه در بهترین شرایط، اعتبارات آموزش و پرورش تنها پاسخگوی حقوق جاری کارمندان است، اظهار کرد: بودجه کافی برای تحقق سند تحول وجود ندارد و اعتباری به این سند تخصیص داده نشده است.

اعتبارات آموزش و پرورش در بهترین شرایط، فقط پاسخگوی حقوق کارمندان است / بیش از یک میلیارد فایل در «شاد» جابجا شده استبه گزارش خبرداغ به نقل از دانشجو، محسن حاجی‌میرزایی وزیر آموزش و پرورش در دیدار با فرهنگیان منتخب دوره یازدهم مجلس شورای اسلامی که در باشگاه فرهنگیان برگزار شد، با تبریک به منتخبین اظهار کرد: امیدوارم مجلس شورای اسلامی در راستای پیشرفت کشور و تحقق آرمان‌های انقلاب اسلامی و رهنمود‌های رهبری گام بردارد.

وی افزود: بدون تردید هیچ تحول پایداری در کشور اتفاق نخواهد افتاد مگر اینکه از مسیر آموزش و پرورش بگذرد بنابر این آنچه آینده کشور را می‌سازد برنامه‌های آموزش و پرورش است.

وزیر آموزش و پرورش با بیان این که مهم‌ترین فرصت یادگیری جامعه در اختیار آموزش و پرورش است، گفت: این موضوع نشان از اهمیت نظام تعلیم و تربیت دارد پس باید دید که در عمل جایگاه نظام تعلیم و تربیت کجاست.

وی خطاب به نمایندگان منتخب خاطرنشان کرد: آنچه که باید در مجلس آینده و با همکاری یکدیگر پیش ببریم اعتلای جایگاه آموزش و پرورش است.

حاجی میرزایی با اشاره به برخی مطالعات انجام شده در آموزش و پرورش گفت: تحقیقی را در خصوص مشکلات آموزش و پرورش انجام دادیم براساس آن، بررسی‌ها نشان می‌دهد اگر تاریخ را از این تحقیق حذف کنیم متوجه می‌شویم مشکلات آموزش و پرورش قبل از انقلاب وجود داشته و به جز چند مورد همچنان این مشکلات باقی است.

وی دسترسی به آموزش‌ها و کاهش بیسوادی در سطح کشور را از اتفاقات خوب بعد از انقلاب عنوان کرد و گفت: این موضوع از روی میز چالش‌های آموزش و پرورش برداشته شده است لذا امروزه به برکت انقلاب چتر آموزشی در سراسر کشور گسترده است و آموزش‌ها در دورترین نقاط کشور به دانش آموزان لازم التعلیم ارائه می‌شود.

حاجی‌میرزایی با بیان اینکه مسائل و چالش‌های باقی مانده در آموزش و پرورش کم نیست، اظهار کرد: اینکه محتوا‌های آموزشی در نظام تعلیم و تربیت تا چه میزان پاسخگوی نیاز جامعه است یکی از موضوعاتی است که همواره در آموزش و پرورش مطرح بوده است، کمبود نیروی انسانی نیز از چالش‌هایی است که همواره وجود داشته و دارد و امسال تلاش داریم از طرق مختلف این کمبود معلم را جبران کنیم.

وی میزان تناسب محتوای آموزشی، کمبود فضا‌های آموزشی مناسب و ... را از دیگر مشکلات آموزش و پرورش عنوان و اظهار کرد: علی‌رغم خدمات ارزشمندی که توسط دولت و همچنین خیرین انجام شده است، همچنان ۳۰درصد مدارس ما نیازمند بازسازی و ترمیم است.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به برخی مصوبه‌های مجلس در مورد استخدام نیرو‌ها گفت: یکی دیگر از مشکلات آموزش و پرورش وجود نیرو‌هایی بود که وضعیت نامشخصی داشتند لذا تلاش‌هایی برای حل آن صورت گرفت، اما باید دید جذب این نوع نیرو‌ها که براساس مصوبه مجلس جذب می‌شوند نیاز نظام تعلیم و تربیت را رفع می‌کند.

وی با بیان اینکه در بهترین شرایط، اعتبارات آموزش و پرورش تنها پاسخگوی حقوق جاری کارمندان است، اظهار کرد: بودجه کافی برای تحقق سند تحول وجود ندارد و اعتباری به این سند تخصیص داده نشده است. نمایندگان مجلس باید تدبیری را اتخاذ کنند تا مشکلات بودجه‌ای آموزش و پرورش حل شود لذا ساختار بودجه‌ای در آموزش و پرورش نیاز به اصلاح دارد.

حاجی میرزایی، آموزش و پرورش را پهن پیکرترین دستگاه اجرایی کشور برشمرد و افزود: باید توجه داشت دستگاهی با این عظمت چه مشکلی را از جامعه رفع می‌کند، یکی از تکالیف آموزش و پرورش از سال ۶۶این است که هر دانش آموز متوسطه باید الزاما یک مهارت را فرا بگیرد باید دید در تحقق این موضوع تا چه میزان موفق بودیم.

وی افزود: یکی از نکات مهم که ما از نمایندگان مجلس توقع داریم ارائه یک قانون مادر برای آموزش و پرورش است قوانین زیادی برای آموزش و پرورش در مجلس مصوب شد، اما این قوانین در ادوار گذشته پاسخگوی مشکلات نبوده است لذا قانونی باید تدوین شود که به اعتلای جایگاه معلمان بینجامد.

حاجی‌میرزایی تصریح کرد: علی‌رغم تلاش‌های انجام شده در سال‌های اخیر، سند تحول اتفاقی قابل توجهی را به وجود نیاورده است، زیرا تغییراتی در دانش آموزان، معلمان و کف مدرسه مشاهده نمی‌کنیم.

حاجی میرزایی با اشاره به تهیه زیرنظام‌های سند تحول گفت: برای اجرای سند تحول، زیر نظام‌های خوبی تدوین شده، اما امروز زمانی است که سند تحول باید به یک مفهومی قابل فهم برای همه سطوح تبدیل شود بنابراین برای این کار بیش از ۲۵ بسته تحولی تهیه کرده‌ایم.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه جهت گیری این بسته‌ها ایجاد تحول در مدرسه است و باید این تحول در مدرسه محرز باشد، اظهار کرد: یکی از بسته‌های تحولی، آموزش مهارت خواندن و نوشتن برای دانش آموزان است؛ بسته دیگر به نام طرح آجر به آجر است که با هدف تقویت مشارکت جامعه در امر مدرسه سازی ارائه شده است، یکی دیگر از بسته‌های تحولی، بسته مکان‌یابی مدارس است، زیرا در جایی مدرسه ساخته شده، اما دانش آموز ندارد و برعکس این موضوع، لذا با این بسته، معضل چنین مدارسی رفع خواهد شد، در این مجموعه ۱۰۰ شاخص و ملاحظه تعیین شده تا مدارس در جای ضروری و متناسب با جمعیت دانش آموزی احداث شود.

وی با اشاره به مشکلاتی که شیوع بیماری کرونا برای نظام‌های تعلیم و تربیت در دنیا به وجود آورده است، گفت: اعتقاد جهانی بر این است که خلاصی از کرونا به این زودی ممکن نیست باید با آن کنار بیاییم. سوال اینجاست آیا نباید در تقویم زمانی مدرسه تغییر ایجاد کرد، در صورت استمرار بحران کرونا، آموزش و پرورش با چه مخاطراتی روبه‌رو خواهد شد و دسترسی به آموزش درآینده چگونه خواهد بود. باید به این موضوعات پرداخته شود.

حاجی میرزایی با اشاره به برگزاری کنفرانس مجازی فوق العاده اعضای آیسسکو در هفته گذشته اظهار کرد: در این کنفرانس مشخص شد راهکاری که در ایران برای ارائه آموزش‌های درسی بکار گرفته شده در سایر کشور‌ها نیز به کار گرفته شده است، اما علی‌رغم بهره‌مندی از آموزش‌های تلویزیونی و فضای مجازی، ابتکار ما در راه اندازی شبکه شاد به عنوان شبکه داخلی و اختصاصی آموزش و پرورش مورد توجه سایر کشور‌ها قرار گرفته است.

وی با بیان این که در برنامه‌های آموزشی تلویزیون امکان تعامل بین دانش آموزان و معلمان وجود نداشت، افزود: شبکه شاد علیرغم وجود تعامل بین معلم و دانش آموز، ظرفیت‌های بسیاری دارد به گونه‌ای که این شبکه را در مقایسه با سایر فضا‌های مجازی برجسته کرده است. قابلیت پوشش بالا، ظرفیت‌های متنوع از جمله وجود کانال‌های تربیتی، تربیت بدنی، انجمن اولیا و مربیان و. از ویژگی‌های خوب این شبکه آموزشی است.

وزیر آموزش و پرورش برقراری تعامل بین مخاطبین و افزایش تاب‌آوری کشور در برابر بحران‌ها را از اهداف ایجاد شبکه شاد بر شمرد و افزود: بیش از ۱۲و نیم میلیون دانش‌آموز و بیش از ۹۷درصد معلمان از این شبکه بهره‌مند هستند. جابجایی بیش از یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون فایل و بیش از سه میلیارد پیامک در شبکه شاد نشان از اقبال خوب مخاطبین از این شبکه است.

وی با بیان اینکه در آموزش و پرورش مصمم هستیم حریم تعلیم و تربیت را از کشاکش سیاسی دور و شایسته گزینی کنیم، اظهار کرد: نمایندگان مجلس به ما کمک کنند تا در هر منطقه بهترین و شایسته‌ترین افراد مدیریت آموزش و پرورش را بر عهده بگیرند.

حاجی میرزایی در پایان گفت: وضعیت عمومی کشور را همه می‌دانیم، قرار نیست امتیاز ویژه به معلمان بدهیم بلکه می‌خواهیم وضعیت معلمان مانند سایر کارمندان دولت باشد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
معلم
Iran, Islamic Republic of
۱۴:۰۴ - ۱۳۹۹/۰۲/۳۰
0
0
سلام اقای وزسر وقتی یک آبدارچی فلان اداره یا دیپلم فلان سازمان دوبرابر من معلم با29سال سابقه دریافت میکنه وهیچ هیچ هیچ رسانه و صداوسیما و خبرنگاری اصلا خبرش رو اعلان نمیکنه یعنی وزیرانشان اجازه این کاررا نمیدن خوب معلومه وضع اموزش وپرورش وسندتحول که حضرت آقا این همه تاکید کردند ازاین بهتر نمیشه!!!!!!من نمیدونم فقط ما حقوق میگیریم که تا واریز میشه همه توبوق وکرنا میکنن وحتی پیش دانش اموزانمان ذره ای آبرو نداریم؟؟؟؟؟برید ببینید کارمند سپاه و دارایی و شرکت گاز و اب وفاضلاب-بیمه و سایر ارگانها چه حقوفهایی به کارمنداشون میدن بعدا بیایین یقه ما رو بگیرین.تمام.
دبیر
Iran, Islamic Republic of
۱۴:۱۵ - ۱۳۹۹/۰۲/۳۰
0
1
معلم حق مدیریت کلاس می خواهد همه زحمات آموزش بر دوش معلم است
روح اله غلامی
Iran, Islamic Republic of
۰۲:۱۳ - ۱۳۹۹/۰۲/۳۱
0
0
, سلام. رسانه محترم. متاسفانه کلیشه سازیها و انحراف افکار ها را در زمانی که باید از طیف گسترده معلمها و کمک به احقاق حقشون حمایت بکنین چیزهایی که ارزش تیتر ندارند را برجسته میکنین . در کشوری که دغدغه دولت ومردمش تیم های فوتبال است و تمام رسانه روزانه چندین تیتر از مشکلات آنها قلم فرسایی میکنند امیدی به توجه به علم و معلم و معیشتش نیست . تازه دشمنی مسولین وزارت نشین با معلما که خود داستانی دیگر است و امیدی به تدبیر تا دو سال دیگر برا رتبه بندی نیست
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: