به گزارش خبرداغ ، دکتر حسین کیوانی افزود: اغلب ویروسها میتوانند جهشهایی داشته باشند، برخی مواقع این جهشها خیلی شدید است و ماهیت ویروس را تغییر میدهد، اما این موضوع تاکنون در مورد ویروس کرونا محقق نشده است.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: این موضوع در مورد ویروس آنفلوآنزا میتواند اتفاق بیفتد؛ به این دلیل که ژنوم ویروس آنفلوانزا از قطعات مختلفی تشکیل شده و جهش در آن رخ میدهد.
کیوانی بیان داشت: قطعات ژنی ویروس آنفلوآنزای حیوانات مختلف در بدن یک حیوان (معمولا خوک) با هم معاوضه میشود و ویروسهای جدیدی را بوجود میآورد.
وی با اشاره به اینکه ویروس کرونا تغییرات دارد، اما بسیار جزیی است، اظهار داشت: این تغییرات حتی میتواند به سمت خوب شدن باشد، به این معنی که ویروس به سمت کم شدن بیماری زایی حرکت کند.
کیوانی همچنان رعایت بهداشت فردی را بهترین توصیه برای مقابله با این ویروس بیان کرد و گفت: مردم شستن دست را با آب و صابون به صورت منظم انجام دهند.
کرونا حداقل ایمنی نسبی ایجاد میکند
کیوانی با اشاره به اینکه کرونا ایمنی نسبی را حداقل حتما ایجاد میکند، گفت: هرچند اطلاعات ما نسبت به این ویروس جدید، زیاد نیست، اما براساس تحقیقات انجام شده به نظر میرسد که کرونا حداقل یکی دو سال ایمنی ایجاد میکند.
وی ادامه داد: افراد جوان سالم که در تماس با افراد مسن نیستند، شاید بهتر باشد بتدریج به بیماری خفیف آلوده شوند. ما به ایمنی گروهی خواهیم رسید که به نظر میرسد موضوع مطلوبی باشد؛ به این معنی این افراد کم کم فعالیت عادی خود را از سر گیرند.
کیانوش جهانپور رییس مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در باره آخرین آمار کرونا در ایران گفت: تاکنون ۱۰۷ هزار و ۶۰۳ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده اند و با فوت ۵۱ نفر در ۲۴ ساعت گذشته، تعداد جان باختگان کرونا در ایران به ۶ هزار و ۶۴۰ نفر رسید.
ایرنا