کد خبر: ۸۳۰۰۹۶
تاریخ انتشار: ۲۲ مهر ۱۳۹۸ - ۲۲:۲۹
تعداد بازدید: ۲۹۲
بر اساس پژوهش های جدید پژوهشگران آمریکایی دانشگاه ماساچوست، افرادی که وعده های غذایی خانگی می خورند مقادیر کمتری از مواد شیمیایی مضر را در خون خود دارند. این در حالی است که علاقه مندان به خوراکی های کارخانه ای بیش از سایر افراد حود را در معرض خطر بروز انواع بیماری قرار می دهند.
چرا خوراکی های بسته بندی شده در کارخانه ها خطرناکند؟ / از ورود مواد شیمیایی مصنوعی به خون تا ابتلا به سرطان

بر اساس پژوهش های جدید پژوهشگران آمریکایی دانشگاه ماساچوست، افرادی که وعده های غذایی خانگی می خورند مقادیر کمتری از مواد شیمیایی مضر را در خون خود دارند. این در حالی است که علاقه مندان به خوراکی های کارخانه ای بیش از سایر افراد حود را در معرض خطر بروز انواع بیماری قرار می دهند.

به گزارش خبرداغ به نقل از  انتخاب، به نظر می رسد تجهیزاتی  که برای بسته بندی و تهیه غذاهای رستوران و غذاهای آماده استفاده می شود مقصر اصلی این مشکل است.

پرفلوروکسیل و پلی فلوئوروکسیل ، یک گروه از مواد شیمیایی است که به طور گسترده ای مورد استفاده قرار می گیرند و در برابر حرارت مقاوم هستند و به راحتی تخریب نمی شوند. به همین دلیل از آنها در وسایل آشپزی بدون چوب ، پارچه های مقاوم در برابر لکه یا ضد آب و کف های آتش نشانی استفاده می شود.

مطالعات مربوط به بزرگسالان و کودکان آمریکایی این مواد شیمیایی مصنوعی را در رگ های خون 97 تا 100 درصد از جمعیت پیدا کرده است. تصور می شود که رژیم غذایی عامل مهمی در چگونگی تشکیل این مواد در بدن است. دکتر لورل شیدر در موسسه سایلنت اسپرینت در ماساچوست به بررسی تأثیر عادتهای غذایی در سطح PFAS در خون پرداخته است.

شریدر و همكارانش داده های بیش از 10،000 شركت كننده را در موسسه آزمایشات تغذیه ای و بهداشت آمریكا از سال 2003 تا 2014 تجزیه و تحلیل كردند. شركت كنندگان نمونه خون و همچنین اطلاعات دقیقی درباره محل تهیه غذای آنها در 24 ساعت گذشته ، هفته ها ، ماه ها و سال را بررسی کردند. از هر چهار مورد، سه مورد دچار این مشکل بودند و غلظت خون بالایی داشتند. اغلب این افراد اعلام کردند که مرتب فست فود و غذاهای رستورانی مصرف می کردند.

مشخص نیست که اثرات طولانی مدت قرار گرفتن در معرض PFAS چیست اما برخی از این مواد شیمیایی می توانند سالها در بدن بمانند. شواهدی وجود دارد که نشان می دهد قرار گرفتن در معرض PFAS ممکن است باعث سرطان و افزایش وزن شود و بر باروری ، رشد کودک و سیستم ایمنی بدن تأثیر بگذارد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: