کد خبر: ۸۲۵۵۶۲
تاریخ انتشار: ۱۳ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۵:۳۱
تعداد بازدید: ۵۰۹
وزیر صنعت، معدن و تجارت درباره تغییرات اخیر در ایران‌خودرو گفت: امیدواریم دوره جدیدی از فعالیت خودروسازان شروع بشود.
چای و حبوبات ارزان می‌شودبه گزارش خبرداغ به نقل از تسنیم: رضا رحمانی وزیر صنعت، معدن و تجارت در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت از صفر شدن سود بازرگانی برخی اقلام وارداتی خبر داد و گفت: با این اقدام قیمت این کالاها شکسته خواهد شد. این کار باعث شکستن قیمت کاذب این اقلام مانند چای و برخی حبوبات مانند لوبیا خواهد شد.

وی همچنین درباره اینکه گفته می‌شود طرح آزادسازی واردات خودرو از مناطق آزاد روی میز دولت است، گفت: من این خبر را تایید نمی‌کنم، واردات خودرو طبق مصوبه دولت ممنوع است. خودروهای محدودی که در گمرکات وجود دارند، قبل از مصوبه ممنوعیت وارد شده‌اند، خودروهایی که هیچ مانعی ندارند می‌توانند ترخیص شوند.

وزیر صمت ادامه داد: ممنوعیت‌هایی درباره واردات خودرو وجود دارد؛ مثلا خودروهایی که بالای 2500 سی‌سی و یا آمریکایی هستند و یا برخی ضوابط فنی در آن رعایت نشده ترخیص نشده‌اند. بخش عمده‌ای از 13 هزار خودرویی که در گمرک وجود دارد ترخیص شدند. برای تعدادی از این خودروها حکم قضایی در دادگاه وجود دارد که پرونده‌های مفتوح داشتند و به دلیل وجود موانع قانونی، ترخیص نشده‌اند و خودروهایی که موانع قانونی برای ترخیص آنها وجود نداشته و تشریفات اداری نیز برای آنها انجام شده ترخیص می‌شوند.

رحمانی درباره تغییرات اخیر مدیریتی در ایران‌خودرو گفت: هیئت مدیره ایران‌خودرو تصمیم به این تغییرات گرفته و ما نیز از این تصمیمات حمایت می‌کنیم، ولی مردم باید این تغییرات را حس کنند. امیدواریم دوره جدیدی از فعالیت خودروسازان شروع بشود و اصلاحاتی که مد نظر وزارت صنعت، معدن و تجارت بوده انجام شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: