وی با اشاره به کمبود کاغذ در کشور عنوان کرد: کمبود کاغذ در حدی بود که بخشی از روزنامه ها چاپ نشدند و حتی روزنامه های شهرستان ها نیز تعطیل و یا مجبور به چاپ در کاغذهای غیرروزنامه ای و یا کاهش شدید تیراژ شدند.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: تعاریف و گزارشات نشان می دهد که حجم قابل توجهی از کاغذ، به کشور وارد و حجم قابل توجهی هم در داخل کشور تولید شده و احتکار صورت گرفته است.
پژمانفر با اشاره به اینکه هدف احتکار فرصت طلبی و استفاده و بهره برداری است گفت: بخشی از این فرصت احتکاری در مهر ماه و با افزایش قیمت قابل توجه کاغذهای مورد نیاز در تولید نوشت افزار صورت می گیرد و بخشی هم در نیاز هر دوره از انتخابات مجلس به کاغذ است که در آن مقطع، افرادی با عجله وارد این گود می شوند و مجبورند در قیمت های بی حساب و کتاب، کاغذ را تهیه کنند.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت: با توجه به اینکه کاغذ تاریخ مصرف ندارد عده ای نسبت به کسب سود احتمالی، احتکار می کنند و بازار را تشنه نگه می دارند.
وی از اقدام دولت برای تخصیص ارز نیمایی به لوازم التحریر سخن گفت و افزود: جالب اینکه کاغذها با ارز دولتی 4200 تومانی وارد شده و امروز با ارز نیمایی یعنی دو برابر قیمت واردات کاغذ می خواهیم به دانش آموزان لطف کرده و دفتر و کتاب آنها را تهیه نمائیم.
این نماینده مجلس با تأکید بر لزوم پاسخگویی دستگاه های اجرایی نسبت به این قضیه مطرح کرد: سوال اینجاست کاغذهایی که با ارز 4200 تومانی وارد شده الان کجاست و به دست چه کسانی رسیده است؟
پژمانفر همچنین با تأکید بر اینکه دستگاه های نظارتی باید ورود کنند گفت: ما نیز در حال پیگیری قانونی این موضوع هستیم و از آن عبور نخواهیم کرد.