یکی از مسائلی که در آموزههای "طب سنتی" بر آن تاکید بسیار زیادی شده، دستورات مربوط به "تداخلات غذایی" است؛ در این مطلب به ترکیب یک نوع غذا اشاره شده که مصرف آن میتواند باعث ایجاد نارسایی کبدی، نقرس، روماتیسم و ... شود.
به گزارش
خبرداغ به نقل از شفا آنلاین،مصرف بسیاری از غذاها و میوهها با هم و در یک وعده غذایی میتواند باعث ایجاد زمینه ابتلا به بیماریهای مختلفی شود؛ مثلا مصرف ماست یا دوغ به همراه غذاهای حاوی گوشت، باعث ایجاد فساد غذا در معده و اخلال هضم و در نهایت ایجاد نارحتیهای کبدی در فرد میشود و تکرار این عادت بد غذایی میتواند منجر به بیماری پوستی "ویتیلیگو" یا همان برص و پیسی شود.
یا متاسفانه شاهدیم که بسیاری از افراد مخصوصاً در زندگیهای مجردی و خوابگاهی یا در مسافرت اقدام به مصرف همزمان تخممرغ با ماهی(تن ماهی) میکنند!
ترکیب تخممرغ با انواع ماهی و مصرف همزمان آنها به شدت سلامت شما و بهویژه سلامت کبد را تهدید میکند.
ماهی و تخممرغ در معده تولید عفونت میکند و منجر به ابتلا بیماریهایی مانند نقرس، روماتیسم(Rheumatism)، قولنج، بواسیر، پیوره و دنداندرد میشود.
در همین زمینه در روایتی از امام رضا (ع) آمده است: "باید از این بپرهیزی که ... تخممرغ و ماهی را همزمان در معده گرد آوری؛ چه، هرگاه این دو با یکدیگر گِرد آیند، قولنج، باد بواسیر و دنداندرد به وجود میآورند."
بر همین اساس یکی از رموز سلامتی بر اساس آموزههای طب سنتی، شناخت طبع هر یک از غذاها و پرهیز از مصرف همزمان مواد غذایی است که با هم سازگاری ندارند.