وی با اشاره به اینکه هزینه کارگری ۳۵ درصد افزایش پیدا کرده است، بیان کرد: بسیاری از مواد اولیه همچون شکر، روغن و خمیرمایه به عنوان مولفههای تولید افزایش قیمت داشته اند، به همین دلیل قیمت نهایی تولید نان هم دستخوش تغییراتی قرار گرفته است.
رئیس اتحادیه نانوایان حجیم و نیمه حجیم صنعتی تصریح کرد: با آزادسازی نرخ آرد و نان، نانوایان در یک فضای رقابتی به فعالیت خود ادامه میدهند.
کرمی با بیان اینکه سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان و صنعت، معدن و تجارت بر قیمت گذاری نانها نظارت میکنند، اظهار کرد: در صورت مشاهده تخلف، با افراد خاطی برخورد میشود.
وی با اشاره به اینکه ۸۵ درصد واحدهای نانوایی، واحدهایی هستند که از آرد یارانهای استفاده میکنند تصریح کرد: ۱۵ درصد واحدهای نانوایی آزاد پز هستند.
رئیس اتحادیه نانوایان حجیم و نیمه حجیم صنعتی در تشریح قیمت نانهای پرمصرف گفت: باگت فرانسوی بزرگ ۲۵۰۰ تا ۳ هزار تومان، نیم باگت ۱۵۰۰ تومان، نان بربری ۲۵۰۰ تا ۳ هزار تومان، نان کوچک هر بسته ۵ هزار تومان (بستهای ۶۰۰ تومان) است.
کرمی با بیان اینکه نانهای حجیم و نیمه حجیم، یکی از نانهای پرمصرف در جهان است گفت: با رشد شهرنشینی در ایران، تولید و مصرف این دسته از نان ها، رونق یافته و عرضه آن بیشتر شده است.
به گفته وی، امیدواریم در سال جدید وضع بازار نان، به نسبت سال های گذشته بهتر شود.