کد خبر: ۸۱۰۷۶۸
تاریخ انتشار: ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۲۰:۰۹
تعداد بازدید: ۱۹۸
ظریف در مصاحبه با «فاکس نیوز»:
ظریف می گوید: شاید ترامپ به "آمریکا در وهله نخست" اعتقاد داشته باشد، اما در یک محیط جهانی ناامن، آمریکا نمی‌تواند در وهله نخست باشد. همه ما باید در یک محیط جهانی که امن است، با هم کار کنیم. و شما تنها زمانی می‌توانید در یک محیط امن جهانی زندگی کنید که با احترام به امضای خود، به خود احترام بگذارید.»
ظریف: سپاه ایران هرگز آمریکایی ها را نکشته است/ ترامپ به «اول آمریکا» اعتقاد دارد، اما در یک محیط ناامن جهانی، آمریکا نمی‌تواند «در وهله نخست» باشد / شما تنها زمانی می‌توانید در یک محیط امن جهانی زندگی کنید که با احترام به امضای خود، به خود احترام بگذارید

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران گفت دولت ترامپ با اقدامات خود این پیام را به جهان فرستاده که آمریکا قابل اتکا نیست.

به گزارش خبرداغ به نقل از  فارس، «محمد جواد ظریف» وزیر امور خارجه در مصاحبه با شبکه «فاکس نیوز» تأکید کرد که دولت آمریکا با اقدامات خود این پیام را به جهان فرستاده که قابل اتکا نیست.

وی در بخشی از این مصاحبه، گفت که پیام اقدامات دولت «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا این است که «آمریکا قابل اتکا نیست، شاید او به "آمریکا در وهله نخست" اعتقاد داشته باشد، اما در یک محیط جهانی ناامن، آمریکا نمی‌تواند در وهله نخست باشد. همه ما باید در یک محیط جهانی که امن است، با هم کار کنیم. و شما تنها زمانی می‌توانید در یک محیط امن جهانی زندگی کنید که با احترام به امضای خود، به خود احترام بگذارید.»

ظریف در بخش دیگری از این مصاحبه درباره آنچه او «تیم ب» توصیف می‌کند، یعنی «جان بولتون» مشاور امنیت ملی آمریکا، «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، «محمد بن سلمان» ولی‌عهد سعودی و «محمد بن زاید» ولی‌عهد ابوظبی، گفت که این افراد تلاش می‌کنند تا آمریکا را به درگیری با ایران بکشند.

وی در پاسخ به این سؤال که آیا این گروه به دنبال تغییر نظام سیاسی ایران است، گفت: «دستکم. دستکم. همه آن‌ها نشان داده‌اند که علاقمندند که ایالات متحده را به یک درگیری بکشند. من معتقد نیستم که رئیس‌جمهور ترامپ هم این را بخواهد. من معتقدم که رئیس‌جمهور ترامپ با شعار خودداری از وارد کردن ایالات متحده به جنگی دیگر در رقابت‌های انتخاباتی شرکت کرد. اما معتقدم که قصد رئیس‌جمهور ترامپ برای اعمال فشار و سیاست فشار حداکثری به ایران با هدف به زانو درآوردن ایران و اینکه ما مجبور به تسلیم شویم، محکوم به شکست است و فکر می‌کنم که این چهار نفر این را می‌دانند.»

وزیر امور خارجه در ادامه در واکنش به اقدام آمریکا علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و «تروریست» خواندن این نهاد رسمی نظامی، گفت: «سپاه پاسداران انقلاب اسلامی هرگز آمریکایی‌ها را نکشته است، سپاه برای مبارزه با تروریسم آنجاست. دیروز در عراق مراسم گرامیداشت ۳۰۰ نیروی سپاه بود که دوشادوش عراقی‌هایی جان خود را از دست دادند که با داعش می‌جنگیدند. شخص رئیس‌جمهور ترامپ هم در جریان یک مناظره انتخاباتی، که فکر می‌کنم مجری آن هم خود شما بودید، در پاسخ به "هیلاری کلینتون" گفت که ایران دارد داعشی‌ها را می‌کشد.»

او در پاسخ به ادعای نقش‌آفرینی ایران در مرگ ۶۰۰ نظامی آمریکایی از طریق حمایت از گروه‌های عراقی، گفت: «این اتهام تازه‌ای که ایالات متحده مطرح کرده، که البته اتهام بسیار خطرناکی هم هست، چراکه من معتقدم که تیم ب می‌خواهد رئیس‌جمهور ترامپ را فریفته و ایالات متحده را به تقابلی بکشاند که او نمی‌خواهد. بگذارید به موضوع دیگر بپردازیم. شما درباره پول صحبت می‌کنید. رئیس‌جمهور ترامپ شخصا گفته که شما ۷ تریلیون دلار در منطقه ما هزینه کرده‌اید. ما در منطقه خودمان هستیم. ایالات متحده به منطقه ما آمد، ۷ تریلیون دلار خرج کرد و تنها نتیجه آن این بود که ما ترور بیشتر، ناامنی بیشتر و بی‌ثباتی بیشتر را شاهد هستیم.»

در ادامه این مصاحبه از ظریف درباره اثرات خروج آمریکا از برجام بر صحنه سیاست داخلی ایران و اینکه آیا این اقدام به قدرت گرفتن «تندروها» منجر می‌شود، سؤال شد. ظریف گفت: «فکر می‌کنم زمانی که رئیس‌جمهور ترامپ به قدرت رسید، پاکسازی‌ای در ساختار امنیت ملی ایالات متحده صورت گرفت که بزرگتر از هر پاکسازی‌ای بود که تابحال در این صورت گرفته است. در ایران، افراد دیدگاه‌های مختلفی دارند، و این دیدگاه‌ها به مردم عرضه می‌شود و آن‌ها به آن رأی می‌دهند. آن‌ها به میانه‌روها رأی می‌دهند، [یا] به افرادی با دیدگاه‌های متفاوت رأی می‌دهند. این روندی سیاسی است که شما هم انجام می‌دهید.»

مجری در واکنش دوگانه «میانه‌رو-تندرو» را با تفاوت دموکرات و جمهوری‌خواه مقایسه کرد و بار دیگر پرسید که آیا میانه‌روها در حال تضعیف شدن هستند؟ وزیر امور خارجه گفت: «مسئله این است که تعامل، در ایران نتیجه به همراه نداشته است. رئیس‌جمهور ترامپ اطمینان حاصل کرد که مردم ایران دیگر به تعامل باور نداشته باشند. ما با حسن نیت با جامعه بین‌الملل روبرو شدیم، و با جامعه بین‌الملل [از جمله] با ایالات متحده و ۶ قدرت دیگر، به توافقی رسیدیم. رئیس‌جمهور ترامپ بدون خواندن آن توافق، صرفا به این خاطر که رئیس‌جمهور [باراک] اوباما را دوست نداشت، از آن خارج شد.»

وی سپس در مورد موضع کشورهای جهان در قبال خروج آمریکا از توافق هسته‌ای، گفت: «هیچ‌کس از این واقعیت که ایالات متحده تلاش می‌کند خواسته‌اش را به بقیه جامعه بین‌الملل تحمیل کند، این را می‌دانید. این تحمیل است، همین قدر ساده و روشن. کسی خرسند نیست، چین خرسند نیست، ترکیه خرسند نیست، روسیه خرسند نیست، فرانسه و متحدان ایالات متحده هم از این اتفاق خرسند نیستند و می‌گویند که راه‌هایی را برای مقاومت می‌یابند. اینکه چطور این کار را می‌کنند، به خودشان بستگی دارد و آینده آن‌ها، اینکه آیا می‌خواهند ایالات متحده بر زندگی آن‌ها حاکم باشد.»

ظریف در بخش دیگری از این مصاحبه درباره ادعای آمریکا مبنی بر اینکه ایران با پرتاب ماهواره‌بر قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل متحد را نقض کرده، گفت: «ایالات متحده کشوری است که توافق هسته‌ای را ترک کرد. ۲۲۳۱ قطعنامه‌ای است که دو ضمیمه دارد، که اولین آن‌ها کل برجام است، که رئیس‌جمهور ترامپ تصمیم به ترک آن گرفت. فکر نمی‌کنم این، ایران را در قسمت بد و ایالات متحده را در دسته‌بندی خوب قرار نمی‌دهد. ثانیا، ادبیات ۲۲۳۱ درباره موشک‌ها کاملا روشن است و می‌گوید ایران موشک‌هایی نخواهد ساخت که برای داشتن توانمندی حمل کلاهک‌های اتمی طراحی شده باشند. ما هیچ‌یک از موشک‌هایمان را [به این شکل] طراحی نمی‌کنیم.»

او در پاسخ به مجری که به پرتاب ماهواره‌بر ایران، اشاره کرد، گفت: «این برای پرتاب ماهواره به فضا طراحی شده است... این یک موشک بالستیک است، اما برای حمل سلاح هسته‌ای طراحی نشده است.»

پس از پخش مصاحبه ظریف، بولتون که ظریف از او به عنوان یکی از اعضای تیم ب یاد کرده، اظهارات وزیر امور خارجه ایران را «مضحک» و «پروپاگاندایی» توصیف کرد که برای اثرگذاری بر فضای سیاسی ایالات متحده طراحی شده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
بابائی
Iran, Islamic Republic of
۲۰:۳۹ - ۱۳۹۸/۰۲/۰۸
0
0
حامیان اصلی تروریسم، گرفتارتروریست های خود ساخته شده اند.
بریتانیا و اروپا ازسال 2001 تاکنون به سرکردگی آمریکا با کمک مالی عربستان سعودی و امارات ازتروریسم درافغانستان، پاکستان، لیبی، عراق وسراسرمنطقه وجهان همه جانبه کمک، حمایت و پشتیبانی می کنند و همچنان نیزادامه می دهند.

دیلی میل: حملات داعش در بریتانیا و اروپا شدت می گیرد
دیلی میل: حملات داعش در بریتانیا و اروپا شدت می گیرد
يکشنبه 8 ارديبهشت 1398 - 20:26


به عقیده سرویس اطلاعات داخلی انگلیس و سایر متخصصین، با شکست داعش در سوریه و عراق، شاهد حملات تروریستی بیشتری از این گروه تکفیری در خارج از خاورمیانه خواهیم بود.


داعش قصد دارد توسط نیروهای عملیاتی «هسته‌های خفته» خود که در کمین موقعیت مناسب هستند، موجی از حملات تروریستی را در انگلیس و دیگر کشورهای اروپایی به راه بیندازد.

به نوشته روزنامه «دیلی‌میل»، سرویس امنیت داخلی انگلیس (MI5) اعلام کرد در حال تحقیق بر روی برنامه‌هایی است که توسط گروه‌های تروریستی مخفی‌شده در بین جوامع غربی طراحی شده‌اند.

این تحقیقات پس از آن انجام می‌شود که فاش شد «عبداللطیف جمیل محمد» یکی از سرکرده‌های بمب‌گذاران داعشی سریلانکا در دانشگاه «کینگستون» انگلیس تحصیل کرده بود. زمان تحصیل او در این دانشگاه مطابق با سالی بود که قاتلان «لی ریگبی» در یک سخنرانی، مبادرت به نفرت‌پراکنی کرده بودند.

جمیل محمد توسط یک گروه داعشی-بریتانیایی مشهور تعلیم دیده و به سوریه رفت. او قرار بود خود را در هتلی ۵ ستاره در سریلانکا منفجر کند اما گفته ‌می‌شود تصادفاً در مهمان‌خانه‌ای کوچک منفجر شد.

بازرسان ضدتروریسم می‌گویند جمیل محمد در سال‌های ۲۰۰۶ و ۲۰۰۷ در دانشگاه کینگستون تحصیل کرده و اکنون آن‌ها درحال تحقیق بر روی این موضوع هستند که آیا او در زمان زندگی در بریتانیا علایمی از خشونت را نشان داده یا خیر.

دانشگاه کینگستون روز جمعه با شدیدترین لحن ممکن فعالیت‌های افراطی را محکوم کرد.

رئیس‌پلیس انگلیس به‌خاطر نگرانی از حملات بیشتر افراط‌گرایان و تلافی راست‌گرایان، از کلیساها و مساجد این کشور خواسته است آموزش‌های مقابله با تروریسم را فرا بگیرند.

«چارلی وینتر» از «مرکز بین‌المللی مطالعات افراط‌گرایی» در دانشگاه «کینگز کالج» لندن گفت: «اکنون که داعش در سوریه و عراق شکست خورده، بیرون از این منطقه خشونت‌گراتر خواهد شد».

وینتر افزود: «این چشم‌اندازی تلخ است اما احتمالاً تلاش‌های بیشتر و متناوب‌تری برای انجام حملات را در آینده نزدیک شاهد باشیم».

«منصف المخایر» ایتالیایی الاصل که پیش‌تر عضو داعش بود نیز می‌گوید داعش با قاچاق صدها نفر به نقاط مختلف عراق و سوریه، در حال آماده شدن برای استقرار «هسته‌های خاموش» برای شروع فاز جدیدی از اعلام موجودیت خود و گرفتن انتقام است.

روز جمعه دبیر کل جنبش «عصائب اهل الحق» از گروه‌های وابسته به سازمان «الحشد الشعبی» (بسیج مردمی) عراق تأکید کرد سفارت آمریکا از شکل‌گیری نسل جدیدی از داعش خبر می‌دهد تا مقدمات ایجاد آن را به صورت عملی فراهم کند.
بابائی
Iran, Islamic Republic of
۰۲:۲۳ - ۱۳۹۸/۰۲/۰۹
0
0
آمريكا سركرده تروريست‌هاي جهان است

ترامپ پاسخ دهد آيا دولت و ارتش متجاوز آمريكا كه بدون اجازه دولت‌ها و ملت‌هاي جهان در امور داخلي آن‌ها دخالت و به سرزمين‌هايشان لشكركشي مي‌كنند، تروريست‌ هستند يا سپاه پاسداران انقلاب اسلامي كه به تقاضاي دولت‌هاي دوست و قانوني برخي كشورها در خاك آن‌ها با تروريست‌هاي خونخوار مانند داعش مبارزه كرده‌اند و آن‌ها را شكست داده‌اند؟ وظيفه رسانه‌هاي گروهي است كه اين موضوع را در سطح ايران و جهان مطرح كنند و حقايق مربوط به تروريسم جهاني به سركردگي آمريكا را به اطلاع ملت‌ها برسانند.
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: