کد خبر: ۸۱۰۴۷۰
تاریخ انتشار: ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۹:۳۰
تعداد بازدید: ۲۸۶
برایان هوک، نماینده ویژه دولت آمریکا در امور ایران با ادعای اینکه روزانه حدود یک میلیون بشکه نفت ایران از بازارهای جهانی حذف شده است، مدعی شد که اکنون تأمین کنندگان دیگری در بازار وجود دارند تا این تغییر را جبران کنند و قیمت‌ها را ثابت نگهدارند.تخمین ما این است که این درآمد از ماه مه سال گذشته ۱۰ میلیارد دلار کاهش داشته است.
ادعای هوک: بازار جهانی نفت، صادرات نفت ایران را به صفر می‌رساند

نماینده ویژه آمریکا در امور ایران در راستای جوسازی روانی علیه ایران مدعی شد که بازار جهانی نفت آماده به صفر رساندن صادرات نفت ایران است، چراکه این بازار برای ممانعت از اختلال در قیمت‌ها به خوبی تأمین شده است.

به گزارش  خبرداغ  به نقل از خبرگزاری رویترز، برایان هوک، نماینده ویژه دولت آمریکا در امور ایران روز پنج‌شنبه (امروز) در گفت‌وگو با خبرنگاران با ادعای اینکه روزانه حدود یک میلیون بشکه نفت ایران از بازارهای جهانی حذف شده است، مدعی شد که اکنون تأمین کنندگان دیگری در بازار وجود دارند تا این تغییر را جبران کنند و قیمت‌ها را ثابت نگهدارند.

هوک همچنین مدعی شد: تخمین ما این است که این درآمد از ماه مه سال گذشته ۱۰ میلیارد دلار کاهش داشته است.

دونالد ترامپ در ماه مه ۲۰۱۸ خروج آمریکا از برجام را اعلام کرد و از ماه نوامبر سال گذشته تحریم‌های نفتی علیه ایران به اجرا گذاشته شد. با این حال واشنگتن برای هشت کشور اصلی خریدار نفت ایران، معافیت شش ماهه از این تحریم‌ها در نظر گرفت.

اما دولت آمریکا روز دوشنبه اعلام کرد که این معافیت‌ها را دیگر تمدید نمی‌کند، بنابراین هیچ کشوری نمی‌تواند از ماه مه از ایران نفت خریداری کند.

بزرگ‌ترین خریداران نفت ایران کشورهای چین، هند، کره جنوبی، ژاپن و ترکیه هستند. چین بزرگ‌ترین خریدار نفت ایران است و به همین دلیل اعمال مجدد تحریم نفتی ایران را به شدت مورد انتقاد قرار داد. این کشور همچنین اعلام کرد که به‌طور رسمی به واشنگتن به دلیل تمدید نکردن معافیت‌های نفتی ایران اعتراض کرده است.

برایان هوک در ادامه گفت که اطمینان دارد چین می‌تواند جایگزینی مناسب برای نفت ایران پیدا کند.

کره جنوبی دیگر کشوری است که به شدت وابسته به منابع نفتی ایران است چرا که صنایع پتروشیمی این کشور بر اساس میعانات گازی ایران طراحی شده‌اند که نوعی بسیار سبک از نفت خام است.

به گزارش ایسنا، مقامات آمریکایی می‌گویند که دولت این کشور در همکاری تنگاتنگ و نزدیک با کره جنوبی است تا بتواند از صنایع پتروشیمی این کشور حمایت کند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: