
به گزارش
خبرداغ ، حسن امیریان در گفتوگو با ایسنا، در
خصوص تاثیر قیمت گوشت بر بازار رستورانداران اظهار کرد: با افزایش قیمت
میزان فروش نیز کاهش مییابد و طی گرانی اخیر قیمت گوشت فروش حدود 30 الی
40 درصد کمتر شده است.
وی
افزود: رستورانداران هیچ نقشی در افزایش قیمت نداشته و افزایش و تغییر
قیمت دارای پروسهای است. روند این پروسه به این صورت است که بعد از گرانی
یکی از مواد اولیه، فاکتورها توسط رستورانداران به اتحادیه ارسال و پس از
آنالیز به انجمن حمایت از حقوق مصرفکننده فرستاده میشود.
رئیس
اتحادیه رستورانداران مشهد خاطرنشان کرد: سپس پس از ارزیابی این انجمن و
بهرهمندی از مشاوره اتحادیه و کارشناسان خود که حدود پنج الی 10 روز به
طول میانجامد به اتاق اصناف رفته و پس از تایید آنان برای امضا به خانه
صنعت، معدن و تجارت فرستاده میشود و سپس بعد از تایید اتاق اصناف توسط
اتحادیه به اعضا ارسال میشود.
امیریان
در رابطه با ابطال پروانه توسط رستورانداران، بیان کرد: علت ابطال پروانه
توسط رستورانداران نبود قیمت مصوب است. پس از گرانیهای اخیر مدت زمانی
زیادی برای بهروز رسانی قیمتها سپری شد که این امرر سبب زیان
رستورانداران و ابطال پروانه آنان گشت.
وی اضافه کرد: خوشبختانه روند پروسه قیمتگذاری تسریع یافته و بعد از گرانی گوشت پس از یک هفته قیمتهای جدید ابلاغ شد.
رئیس
اتحادیه رستورانداران مشهد در خصوص مشکلات موجود در بازار تصریح کرد: در
حال حاضر مشکل ما گرانی گوشت و روغن است. روغنی که قیمت آن شش ماه پیش 60
تا 70 هزار تومان بوده هماکنون با قیمت 120 هزار تومان عرضه میشود.
امیریان
عنوان کرد: در جدیدترین قیمت مصوب اعلام شده فقط گرانی گوشت لحاظ شده و در
قیمت مصوب جدید 20 درصد افزایش حقوق کارگران نیز باید مورد توجه قرار
بگیرد.