مدیر ارشد این طرح پژوهشی می گوید: این نتایج نه تنها برای یک دهه اخیر نگران کننده است، بلکه می تواند برای سال های آتی نیز نگرانی هایی ایجاد کند، یک سوم جمعیت ایالات متحده مستعد فشار خون بالا، مشکلات قلبی عروقی و مغزی خواهند بود و این نگران کننده است.
اغلب خریداران آمریکایی برای تهیه فست فود از مک دونالد، برگر کینگ، KFC، مترو و پیتزا دومینو خرید می کنند. در مقایسه بین نژادها، بیشترین میزان مصرف فست فود در بین افراد غیر سیاه پوست با 42.4 درصد بود. برای بزرگسالان سفید پوست غیر اسپانیایی، 37.6 درصد مصرف روزانه غذای فست فودی و برای افراد لاتین و اسپانیایی تبار 35.5 درصد بود.
مخرب ترین وعده غذای فست فودی ناهار (43.7 درصد)، بعد از آن شام (42.0 درصد)، سپس صبحانه (22.8 درصد) و تنقلات (22.6 درصد) بود.