کد خبر: ۷۷۸۸۳۴
تاریخ انتشار: ۰۷ مرداد ۱۳۹۷ - ۲۳:۵۷
تعداد بازدید: ۳۶۷
فیبر که از موادغذایی گیاهی بدست می اید، دارای فواید متعددی برای سلامت از جمله کمک به هضم غذا، کمک به احساس سیری طولانی تر و کمک به کنترل زیاده خوری است
مواد خوراکی که فیبر مصرفی را افزایش می دهندمحققان توصیه می کنند براساس سن و جنسیت، هر فرد باید بین ۲۱ تا ۳۸ گرم در روز فیبر مصرف کند.

به گزارش خبرداغ به نقل از  شفا آنلاین، فیبر که از موادغذایی گیاهی بدست می اید، دارای فواید متعددی برای سلامت از جمله کمک به هضم غذا، کمک به احساس سیری طولانی تر و کمک به کنترل زیاده خوری است.

محققان برای تامین میزان فیبر موردنیاز بدن، دستورالعمل های زیر را توصیه می کنند:

- حداقل دو فنجان میوه و دوونیم فنجان سبزیجات در روز مصرف کنید.

- به جای نان سفید تصفیه شده، نان سبوس دار و به جای برنج سفید، برنج قهوه ای استفاده کنید.

- به غذاهایتان سبوس گندم اضافه کنید.

- هر روز نصف فنجان لوبیا پخته نظیر لوبیا سفید، لوبیا قرمز، لوبیاچیتی، لوبیا سیاه، یا لوبیا چشم بلبلی مصرف کنید.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: