کد خبر: ۷۷۵۲۸۳
تاریخ انتشار: ۰۷ تير ۱۳۹۷ - ۲۱:۰۱
تعداد بازدید: ۱۴۴۹
از آنجایی که تحقیقات بیشتری باید در این زمینه انجام شود اما برخی شواهد نشان می‌دهد که برخی از پروبیوتیک‌ها می‌توانند به تقویت سیستم ایمنی کمک کنند و سلامت دستگاه گوارش را ارتقا بخشد
معرفی مواد غذایی که می‌تواند سیستم ایمنی را تقویت کندسیستم ایمنی بدن انسان همچون سپری در برابر میکروب‌ها و عفونت‌ها دفاع می‌کند.

به گزارش خبرداغ به نقل از  شفاآنلاین، در اینجا 5 غذایی که شما می‌توانید با مصرف آنها بدن خود را به هنگام قرار گرفتن در معرض خطر ابتلا به بیماری آماده کنید معرفی شده است.

1-ماست

« پروبیوتیک‌ها » باکتری‌های خوبی هستند که در ماست به فراوانی یافت می‌شوند.

از آنجایی که تحقیقات بیشتری باید در این زمینه انجام شود اما برخی شواهد نشان می‌دهد که برخی از پروبیوتیک‌ها می‌توانند به تقویت سیستم ایمنی کمک کنند و سلامت دستگاه گوارش را ارتقا بخشد.

برای مثال مصرف ماست با تقویت پاسخ ایمنی به بیماران مبتلا به التهاب روده کمک می‌‌کند.

2-قارچ

یکی از متخصصان قارچ‌شناسی توضیح داد که چگونه قارچ‌ها منابع غنی از آنتی‌اکسیدان‌ها هستند. قارچ‌ها خواص ضد التهابی را ارائه می‌کنند.

میسلیوم‌ها به عنوان سلول‌های افزایش‌دهنده قارچ‌ها شناخته شده‌اند و گفته می‌شود که دارای خواص تقویت‌کننده منحصر به فردی در برابر ویروس‌ها و باکتری‌ها هستند.

در مطالعه دانشگاه فلوریدا یک تقویت ایمنی در میان افرادی که هر روز قارچ شیتاکه مصرف می‌کنند، مشاهده شده است.

3-سوپ مرغ

 چرا سوپ مرغ به هنگام بیماری توسط مادربزرگ‌ها تایید و توصیه شده است؟

صرف نظر از راحتی مصرف این غذا هنگامی که شما اشتهای خوبی ندارید این سوپ می‌تواند مواد معدنی سودمندی از جمله کلسیم، گوگرد و منیزیم را فراهم کند.

«الیسا رامسی» سخنگوی آکادمی تغذیه و رژیم‌های غذایی گفت: به نظر می‌رسد سوپ مرغ با توانایی مبارزه با بیماری با سیستین (یک آمینو اسیدی که از مرغ در طول پختن آزاد می‌شود) ارتباط دارد. همچنین مایع داغ سوپ به هیدراته ماندن بدن شما کمک می‌کند و هرگونه ترشحی را کاهش(Decrease) می‌دهد.

4-آجیل

آجیلی که حاوی سلنیوم باشد گزینه عالی برای تقویت است و متخصصان تغذیه ما را به مصرف آجیل تشویق می‌کنند.

طبق گفته «کریستین کرک‌پاتریک» متخصص تغذیه، ویتامین E می‌تواند یک آنتی‌اکسیدان قوی باشد که به بدن شما برای مبارزه با عفونت (Infection)کمک ‌کند.

وی افزود: بادام، بادام زمینی، فندق و دانه‌های آفتابگردان منابع خوبی از ویتامین E هستند.

5-سیر

گفته می‌شود که سیر یکی دیگر از منابع بزرگ آنتی‌اکسیدان‌ها هستند که دارای خواص ضد میکروبی است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: