
به گزارش
خبرداغ ، هدایت حسینی روز چهارشنبه در نشست خبری
ششمین همایش مکمل های غذایی و رژیمی در سازمان غذا و دارو اظهار داشت: سبوس
حتما باید فرآوری و تخمیر شود و سپس مورد مصرف انسان قرار گیرد.
وی
تاکید کرد: اگر سبوس خام مصرف شود حتما باید نگران این موضوع باشیم که
حاوی آلاینده هایی است که به شدت بر سلامت مصرف کننده تاثیر دارد.
وی
اضافه کرد: امروز در صنایع غذایی و نانوایی ها توصیه به مصرف سبوس می شود
چراکه میزان تحرک و میزان فیبر دریافتی مردم کاهش یافته است و سبوس،
جایگزین خوبی برای فیبر است اما حتما باید مجوز وزارت بهداشت را داشته
باشد.
رئیس
انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور در ادامه به مکمل ها اشاره
کرد و گفت: سرانه مصرف مکمل ها در کشور افزایش یافته است.
به
گزارش ایرنا، حسینی ، تغییر سبک زندگی را از جمله علل افزایش مصرف مکمل ها
عنوان کرد و افزود: 75 درصد، بار بیماری ها( سال های از دست رفته عمر بر
اثر ناتوانی و مرگ) مربوط به بیماری های غیرواگیر است و مکمل ها می تواند
در پیشگیری از بیماری های غیرواگیر اثربخشی داشته باشد.
ششمین همایش مکمل های غذایی و رژیمی از 29 تا 31 خرداد ماه سال جاری در مرکز همایش های بین المللی هتل المپیک تهران برگزار می شود.