
به گزارش
خبرداغ ، دکتر استیون گاندری، محقق از دانشگاه کالیفرنیا، بین زوال حافظه و
پروتئین «لکتین» ارتباطی یافته است. لکتین در خیار، گوجه فرنگی، غلات کامل،
سویا، دانه ها، فلفل، جوانه غلات، سیب زمینی و برخی محصولات لبنی یافت
میشود.
به گفته محققان، لکتین برای روده مضر است و میتواند موجب بروز مشکلاتی همچون زوال حافظه شود.
محققان تاثیر لکتین را بر روی انواع گروه خونی آزمایش کردند و دریافتند این پروتئین میتواند نقش مهمی در اختلالات مغزی داشته باشد.
به گفته محققان، این پروتئین بر روی افراد به شکلی متفاوت تاثیر میگذارد و آسیب ناشی از آن به ژنتیک هر فرد بستگی دارد.
محققان
دریافتند بین گروه خونی فرد و این پروتئین ارتباط وجود دارد و امکان
اجتناب از لکتین میسر نیست چراکه برای برخی افراد خوب و برای برخی دیگر مضر
است.
محققان عنوان میکنند لکتین میتواند موجب
تغییر بدن، سیستم ایمنی و میزان خون شود. میتواند گیرندههای انسولین را
متوقف کند که به مرور زمان بر عروق خونی و حتی بر مغز تاثیر میگذارد.
شباهت
لکتین به سایر پروتئینها در بدن موجب حمله سیستم ایمنی میشود که در
نهایت منجر به واکنشهای التهابی در بدن و مشکلاتی در دستگاه گوارش، مغز،
اعصاب و بیماریهای خودایمنی میشود.
منبع: مهر