کد خبر: ۷۵۹۲۲۴
تاریخ انتشار: ۲۴ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۰:۲۲
تعداد بازدید: ۴۲۳
روغن هسته انگور که محبوب سرآشپزها و غذادوستان است، رایجه ملایمی دارد و می‌توان آن را با رایحه‌های قوی‌تر مخلوط کرد
تمام انچه در مورد روغن هسته انگور باید بدانید این روغن چندکاره از هسته‌های انگور به جا مانده پس از آبگیری استخراج می‌شود.

به گزارش خبرداغ به نقل از  شفاآنلاین، روغن هسته انگور که محبوب سرآشپزها و غذادوستان است، رایجه ملایمی دارد و می‌توان آن را با رایحه‌های قوی‌تر مخلوط کرد.

این روغن چند منظوره را می‌توان برای خواباندن و برشته کردن گوشت یا چاشنی سالاد استفاده کرد.

روغن (Oil)هسته انگور را در یخچال نگهدارید تا از فاسد شدن آن جلوگیری شود.

روغن هسته انگور درصد بالایی از چربی‌های چنداشباع‌نشده دارد (چربی‌های چنداشباع‌نشده ۷۱ درصد، تک‌اشباع‌نشده ۱۷ درصد، اشباع‌شده ۱۲ درصد).

هنوز تحقیقات چندانی درباره اثرات(effects) این روغن بر سلامت انسان انجام نشده است. معدودی از تحقیقات انجام شده سودمندی‌ قلبی این روغن چند‌اشباع‌نشده را بررسی کرده‌اند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: