این روغن چندکاره از هستههای انگور به جا مانده پس از آبگیری استخراج میشود.
به گزارش
خبرداغ به نقل از شفاآنلاین، روغن هسته انگور که محبوب سرآشپزها و غذادوستان است، رایجه ملایمی دارد و میتوان آن را با رایحههای قویتر مخلوط کرد.
این روغن چند منظوره را میتوان برای خواباندن و برشته کردن گوشت یا چاشنی سالاد استفاده کرد.
روغن (Oil)هسته انگور را در یخچال نگهدارید تا از فاسد شدن آن جلوگیری شود.
روغن هسته انگور درصد بالایی از چربیهای چنداشباعنشده دارد (چربیهای چنداشباعنشده ۷۱ درصد، تکاشباعنشده ۱۷ درصد، اشباعشده ۱۲ درصد).
هنوز تحقیقات چندانی درباره اثرات(effects) این روغن بر سلامت انسان انجام نشده است. معدودی از تحقیقات انجام شده سودمندی قلبی این روغن چنداشباعنشده را بررسی کردهاند.