کد خبر: ۷۵۱۳۱۱
تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۳۹۶ - ۱۹:۵۷
تعداد بازدید: ۴۲۰
یک کارشناس تغذیه به شهروندان توصیه کرد که هنگام آلودگی هوا از ترکیبات آنتی‌اکسیدانی استفاده کنند.
چه غذاهایی هنگام آلودگی هوا مصرف کنیم؟به گزارش خبرداغ  ،دکتر «حسن فرهاد غیبی»، با اشاره به ضرورت تغذیه مناسب هنگام آلودگی هوا، اظهار کرد: هوای آلوده حاوی ترکیباتی اکسیدکننده و سمی همانند سرب است و از طرفی بدن همواره به ذراتی که در هوای آلوده وجود دارد واکنش التهابی نشان می‌دهد، اما ترکیبات آنتی‌اکسیدانی از این واکنش‌ها ممانعت می‌کند.

وی ادامه داد: مصرف شیر و لبنیات پرچرب موجب عود بیماری‌های ریوی در هوای آلوده می‌شود، چون به‌علت وجود کلسیم در شیر می‌تواند به دفع سرب که از طریق آلودگی هوا وارد بدن می‌شود، کمک کرد.

این کارشناس تغذیه با اشاره به ضرورت مصرف منابع غذایی حاوی ویتامین E  و D  افزود: ویتامین D3  در جذب کلسیم و تقویت سیستم ایمنی بسیار موثر است.

غیبی خاطرنشان کرد: علاوه‌بر این ویتامین‌ها، مصرف غذاهایی حاوی آنتی‌اکسیدان همانند سبزیجاتی دارای برگ سبز و نارنجی برای مقابله با آلودگی هوا توصیه می‌شود.

وی هم‌چنین از شهروندان خواست که در هوای آلوده از هرگونه فعالیت‌های بدنی و پیاده‌روی در محیط آزاد پرهیز شود.

منبع: ایسنا
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: