کد خبر: ۷۵۰۳۱۰
تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۳۹۶ - ۱۷:۰۰
تعداد بازدید: ۲۹۷
روزنامه کسب و کار منتشر کرد؛
وحید شقاقی، کارشناس اقتصادی یکي از اهداف بانکداري اسلامي حمايت از نيازمندان و تلاش در جهت کاهش شكاف طبقاتي و فقر در جامعه است كه با عنوان اهداف اجتماعي بانكداري تعريف مي‌شود.
رفع نیاز دهک‌های پایین درآمدي با ابزار قرض‌الحسنهبه گزارش خبرداغ به نقل از روابط عمومی بانک قرض الحسنه مهر ایران ، ازاین‌رو برای تحقق اهداف اجتماعی بانکداری يکي از ابزارهاي آن به‌کارگيري قرض‌الحسنه است. قرض‌الحسنه ابزاري براي کمك به نيازمندان و رفع نيازهاي دهك‌هاي پايين درآمدي با جذب منابع است. در واقع جذب منابع در قالب قرض‌الحسنه بايد براي رفع نيازهاي مردم صورت بگيرد. سپرده‌گذاران قرض‌الحسنه در راه كسب رضايت خداوند و كمك به نيازمندان اقدام كرده و نظام بانكداري اسلامي به عنوان واسط و وكيل اين منابع را جذب مي كند و در راستاي اهداف دولت اسلامي و كمك به رفع نيازهاي جامعه تخصيص مي‌دهد. بنابراين بانكداري اسلامي توازن‌بخش جامعه بوده و نابرابري را كنترل مي‌كند و نيازهاي جامعه اسلامي را پوشش مي‌دهد و موجب مي‌شود توزيع منابع به سمت عدالت توزيعي باشد و رضايت جامعه اسلامي افزايش يابد. بنابراين قرض‌الحسنه يكي از ابزارهاي بانكداري اسلامي در نيل به عدالت توزيعي و رفع نيازهاي جامعه است و قطعا موجبات رضايت در جامعه اسلامي را فراهم مي‌سازد و در قرآن نيز خداوند متعال به قرض دادن سفارش كرده است و بركت را حاصل چنين نگاهي مي‌داند كه اميدواريم در نظام بانكي كشور نيز با جديت به اين كاركرد توجه ويژه صورت گيرد و ضمن آسيب‌شناسي روند كنوني اقدامات لازم براي توسعه فرهنگ قرض‌الحسنه در كشور ايجاد شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: