با شیوع روز افزون معضل چاقی، شناسایی راهکارهای جدید برای مقابله با آن به اولویت کلیدی محققان تبدیل شده است.
به
گزارش
خبرداغ به نقل از آفتابنیوز، در مطالعات متعددی به خاصیت چای سبز در لاغری اشاره شده
درحالیکه محققان در این بررسی جدید به تاثیر چای سیاه در کاهش وزن
پرداختند.
به
گفته محققان آمریکایی چای سبز و سیاه هر دو دارای پلیفنولها هستند.
پلیفنولها آنتی اکسیدانهایی به حساب میآیند که ساختارهای سلولی همچون
DNA و غشای سلولی را در برابر رادیکالهای آزاد حفظ میکنند.
پلیفنولهای
موجود در چای سبز به اندازهای کوچک هستند که در جریان خون و بافتهای بدن
جذب میشوند و طبق بررسیها میتوانند متابولیسم انرژی کبد را به گونهای
تغییر دهند که موجب کاهش وزن شوند.
به
گزارش ایسنا به نقل از مدیکال نیوز تودی، این درحالیست که چای سیاه به
شیوهای متفاوت و مکانیزمی خاص و از طریق میکروبیوم روده و تقویت
میکروبهای مفید روده به سلامت بدن و کاهش وزن کمک میکند.