کد خبر: ۷۴۱۶۵۲
تاریخ انتشار: ۱۹ مهر ۱۳۹۶ - ۰۰:۳۰
تعداد بازدید: ۶۲۰
بهتر است آبمیوه و سبزی را بلافاصله بعد از اینکه تهیه کردید میل کنید. با این حال اگر دقت داشته باشید می‌توانید تا ۲۴ ساعت آن‌ها را ذخیره کنید.
نکاتی برای نگهداری بیشتر آبمیوهبه گزارش خبرداغ ، بهتر است آبمیوه و سبزی را بلافاصله بعد از اینکه تهیه کردید میل کنید. با این حال اگر دقت داشته باشید می‌توانید تا ۲۴ ساعت آن‌ها را ذخیره کنید. آبمیوه را در یک ظرف شیشه‌ای بریزید و آن را تا بالا پر کنید فقط باید میزان کمی‌اکسیژن در ظرف وجود داشته باشد. شیشه را با فویل بپوشانید تا نوری به آن نخورد. بهترین حالت برای مصرف زمانی است که آبمیوه‌ها در دمای محیط باشند پس نیم ساعت قبل از مصرف آن‌ها را از یخچال خارج کنید.

مصرف آبمیوه و سبزی با تجمع فتوکمیکال‌های مفید سیستم ایمنی بدن را بهبود می‌بخشد. فتو کمیکال‌ها مواد گیاهی هستند که بدن را از بیماری، آسیب و آلودگی محافظت می‌کند. افرادی که رژیم غذایی سرشار از این ماده را دارند نسبت به دیگر افراد دیگر در برابر سرطان و دیگر بیماری‌ها ایمنی بیشتری دارند.

منبع : Mercola

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: