کد خبر: ۷۳۳۳۵۸
تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۳۹۶ - ۲۲:۲۸
تعداد بازدید: ۸۶۶
آزمایشات اخیر نشان دادند که روش معمول پخت برنج می‌تونه ‌بدن رو به خاطر وجود آرسنیک برنج ، در معرض انواع مشکلات سلامتی مثل بیماری‌های قلبی، دیابت و سرطان قرار بدهد.
بهترین روش شستن برنج برای رهایی از سم آرسنیک
به گزارش خبرداغ ، گرچه آزمایش‌های قبلی ثابت کرده بودند که روش معمول پخت برنج و حرارت بالا در هنگام جوشیدن برنج می‌تونه از مسمومیت ناشی از آرسنیک برنج جلوگیری کنه، اما این روش هم راه‌حل قطعی از بین بردن آرسنیک نیست و میلیون‌ها نفر در معرض خطرات ناشی از مصرف آرسنیک برنج هستند.


در حالی‌که تا امروز فکر می‌کردیم زمانی که برنج پخته می‌شه آرسنیک اون خارج میشه، اما نظریه جدید ثابت کرده که برنج باید حتما مدت زمانی در آب خیس بخوره تا آرسنیک اون خارج بشه.

 

اندی مهارگ، استاد علوم بیولوژیک، در برنامه تلویزیونی”به من اعتماد کن، من دکتر هستم” سه روش برای پخت برنج رو آزمایش کرده تا ببینه کدوم روش برای کم کردن آرسنیک برنج موثرتره.

در روش اول، پروفسور مهارگ مقداری برنج در ظرف ریخت ودوبرابر اون آب به ظرف اضافه کرد. در حین پختن همه آب برنج بخار شد. با این روش بیشتر آرسنیک در برنج باقی‌مونده بود.

 بهترین روش شستن برنج برای رهایی از سم آرسنیک

در روش دوم، قبل از پختن برنج ۵ برابر آب به اون اضافه کرد و سپس برنج رو شست. با این روش مقدار آرسنیک نصف شده بود.

 

در روش سوم برنج یک شب در آب خیس خورد و میزان آرسنیک اون تا ۸۰ درصد کاهش پیدا کرد.


بهترین روش پختن برنج اینه که اون رو یک شب خیس کنیم و بعد تا زمانی که آب اون کاملا شفاف بشه اون رو بشوییم. بعد اون رو در قابلمه بریزیم و پنج برابر برنج آب بهش اضافه کنیم واجازه بدیدم بجوشه.


در انتها برنج رو آبکش کنیم و دم کنیم.


منبع: آشپزباشی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: