به گزارش خبرداغ به نقل از تسنیم ، رسول دیناروند درباره چرایی آزاد شدن استفاده از خمیر مرغ در سوسیس و
کالباس اظهار داشت: این اصلاحیه مقررات با شرایط خاص تایید شده است، یعنی
برخی ممنوعیتها درباره استفاده از خمیر مرغ همچنان پابرجا است.
معاون
وزیر بهداشت درباره برخی از این ممنوعیتها توضیح داد: جداسازی گوشت مرغ
به روش مکانیکی باید در واحد تولیدی سوسیس و کالباس انجام شود، یعنی
خمیرمرغ نمیتواند در جای دیگری تولید شود و به واحد سوسیس کالباسی حمل
شود.
گفتنی است، فرهمند صالح زاده - معاون دفتر
نظارت بر بهداشت عمومی سازمان دامپزشکی عنوان کرده است که اصلاحیه مقررات
استفاده از خمیر مرغ در کمیته ملی مورد تأیید قرار گرفت تا استفاده آن در
مرحله اول با شرایط خاصی آزاد شود. بر اساس این اصلاحیه، تمام واحدهای
تولیدی برای بسته بندی سوسیس و کالباس حاوی خمیر مرغ، باید از پوشش رنگی
متمایز به "رنگ زرد" استفاده کنند و عبارت "حاوی خمیر مرغ" در نشانه گذاری
این نوع فرآوردهها درج شود.