کد خبر: ۷۲۴۵۶۲
تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۰:۰۰
تعداد بازدید: ۹۳۶
محققان عنوان می کنند مصرف چربی های اشباع نشده نیز خطر ابتلا به بیماری کبدچرب را به همراه دارند.
ارتباط چربی‌های اشباع‌نشده با بیماری کبدچرببه گزارش خبرداغ به نقل از آفتاب،محققان دانشگاه کالیفرنیا دو گروه از موش های تغذیه شده با رژیم غذایی حاوی چربی اشباع شده یا چربی اشباع نشده تغذیه کردند. در کمال تعجب آنها دریافتند خوردن نشاسته و اسیدچرب مونواشباع نشده اولئات منجر به بیماری کبدچرب که از تاثیرات رژیم غذایی پرچرب غرب است می شود.

کارولین دوآرتز، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «اگرچه چربی غیراشباع دارای فواید متعدد سلامت از جمله چربی مطلوب است، اما مصرف بیش از اندازه چربی غیراشباع نیز می تواند تاثیرات مضر قابل توجهی بر متابولیسم داشته باشد.»

وی در ادامه می افزاید: «ما باید در مطالعات بعدی به بررسی چربی های اشباع شده در مقابل چربی های غیراشباع و درشت مغذی ها بپردازیم.»

به گفته سایر محققان، این مطالعه به خوبی اثبات می کند که ترکیب مواد مغذی (و نه تنها کل کالری مصرفی) در بروز مشکل بیماری کبدچرب موثر است و از یافته های سایر گروه ها که چنین رابطه ای را در مورد ترکیب مضر رژیم غذایی پرچرب/پرکربوهیدرات برای کبد به اثبات رسانده بودند، حمایت می کند.

به گزارش مهر، چربی های مونواشباع نشده شامل روغن های نظیر روغن زیتون، بادام زمینی و کانولا هست و همچنین در آووکادو و برخی مغزیجات آجیلی و دانه ها هم یافت می شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: