کد خبر: ۷۱۰۸۳۹
تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۶:۰۰
تعداد بازدید: ۴۳۲
بسیاری از برندهای دیگر نیز در حال آماده‌سازی برای گرفتن سهم در بازار مصرفی ۸۰ میلیون نفری ایران هستند با این حال، دولت ایران پیش‌شرط‌اش را عدم حضور هیچ شرکت واسطه در سرمایه‌گذاری مشترک قرار داده است و هم‌چنین تولید‌کنندگان را ملزم به ارائه خدمات پس از فروش کرده است.
تلاش برای تبدیل ایران به قطب خودروسازی خاورمیانه/ روس‌ها به رقیب چینی‌ها در بازار خودروی ایران تبدیل خواهند شد / شرط‌ حضور خودروسازان بزرگ در ایرانسایت «المانیتور» با اشاره به اینکه به نظر می‌رسد سیاستگذاران  ایرانی بر روی تبدیل کردن ایران به قطب خودروسازی خاورمیانه تمرکز کرده‌اند،‌ این پرسش را مطرح کرده است که این تصمیم چه هزینه‌های احتمالی برای ایران در پی خواهد داشت؟

این سایت می‌نویسد: «نمایشگاه بین‌المللی خودرو برای اولین بار در ۱۱ سال گذشته در ماه فوریه در ایران برگزار شد و برندهای معتبر آسیایی، اروپایی و ایرانی از جمله قدیمی‌ترین شرکای فرانسوی ایران یعنی رنو و پژو نیز حضور داشتند. دو روز پس از برگزاری کنفرانس خوردوسازی در برج میلاد تهران، نمایشگاه خودرو تهران برگزار شد که در آن ۴۰۰ خودروی تولید شده بین‌المللی به نمایش گذاشته شدند. به گزارش «آفتاب‌نیوز» شرکت‌های ایرانی و خارجی دست‌کم شش توافق‌نامه را در حاشیه  این کنفرانس به امضا رساندند. در نمایشگاه خودروی تهران شرکت‌کنندگانی چون کیا، بی ام دابلیو، اسکانیا، هیوندای درخشیدند. حتی برندهای روسی هم شرکت داشتند». 

این سایت در ادامه به نقل از مدیرعامل یک شرکت خودرو در ایران اشاره می‌کند که آن شرکت وارد سرمایه‌گذاری مشترک با شرکت روسی UAZ شده است و قرار است وسایل نقلیه روسی از ماه اوریل وارد ایران شوند. او گفته است که شرکت‌های ایرانی ۴۰ درصد از قطعات خوردوهای ساخت آن برند را تامین می‌کنند. او گفته که ارائه خدمات گسترده پس از فروش اولویت اصلی برای این برند روسی است. او اعتقاد دارد که این موضوع روس‌ها را به رقبای سرسخت چینی‌ها در بازار خودروی ایران تبدیل می‌کنند. 

المانیتور اشاره می‌کند که برند لاندن تاکسی یکی از گران‌ترین تولید‌کنندگان تاکسی‌های حرفه‌ای در جهان نیز در نمایشگاه خودرو تهران حضور داشت و مدیران آن به دنبال رونق بازارشان در ایران هستند. این برند بریتانیایی به همراه شریک چینی‌اش در حال حاضر در منطقه آزاد تجاری شمال غربی ارس همکاری دارند. الکس لو مدیر این برند به المانیتور می‌گوید که با مقام‌های ایرانی در حال رایزنی برای ورود به بخش‌های اصلی و مرکزی ایران است. 

بسیاری از برندهای دیگر نیز در حال آماده‌سازی برای گرفتن سهم در بازار مصرفی ۸۰ میلیون نفری ایران هستند با این حال، دولت ایران پیش‌شرط‌اش را عدم حضور هیچ شرکت واسطه در سرمایه‌گذاری مشترک قرار داده است و هم‌چنین تولید‌کنندگان را ملزم به ارائه خدمات پس از فروش کرده است. 

الماینتور می‌افزاید که ایران در مسیر تبدیل شدن به قطب خودروسازی در منطقه تا موفقیت راهی طولانی دارد. اکنون ایران در بازار داخلی نیز نمی‌تواند نیاز لازم را تامین کنده. تحریم‌های فلج‌کننده، سوء‌مدیریت و منافع افراد ذینفع در صنعت خودرو همگی مقصر اصلی برای این عقب‌ماندگی در یک دهه گذشته شناخته شده‌اند.»

دست‌کم ۱۱ مدل خودروی در ایران با حداقل استاندارد کیفیت هستند. نعمت‌زاده وزیر صنعت معدن و تجارت اما می‌گوید که بهبود کیفیت و استانداردسازی هزینه قابل توجهی را بر صنعت خودروسازی تحمیل می‌کند و اگر خریداران خواستار کیفیت بهتر هستند باید افزایش قیمت در خودرو‌ها را نیز تحمل کنند. 

المانیتور می‌نویسد: «این در حالیست که مصرف‌کنندگان ایرانی اکنون نیز از قیمت‌های نامعقول و بالای خودرو در ایران گلایه دارند. آنان می‌گویند که صدها هزار خودروی معیوب داخلی در سال به فروش می‌رسند؛ آن هم بدین‌خاطر که تعرفه واردات خودرو بالاست و خودروهای وارداتی بسیار گران‌تر از بودجه طبقه متوسط ایران هستند.»
منبع: آفتاب نیوز
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: