کد خبر: ۷۰۸۰۰۷
تاریخ انتشار: ۰۲ اسفند ۱۳۹۵ - ۲۱:۰۰
تعداد بازدید: ۳۰۳
تیم فوتبال پرسپولیس آخرین تمرین خود پیش از دیدار برابر الهلال عربستان را عصر امروز (دوشنبه) برگزار کرد.
آخرین اخبار از اردوی پرسپولیس پیش از دیدار با الهلال  به گزارش خبرداغ به نقل از سایت باشگاه پرسپولیس، سرخپوشان آخرین جلسه تمرینی خود پیش از دیدار برابر الهلال عربستان را از ساعت 18:05 امروز در زمین شماره دوی ورزشگاه سلطان قابوس زیر نظر کادر فنی برگزار کردند.

 

* نماینده AFC در محل تمرین حضور یافت و کلیه امور تیم و ورزشگاه را زیر نظر گرفت.

 

* تمرین به مدت 15 دقیقه در حضور اصحاب رسانه برگزار شد و پس از آن رسانه‌های گروهی محل تمرین را ترک کردند. شبکه‌های مختلفی نیز در محل تمرین پرسپولیس حضور یافتند و به تهیه گزارش پرداختند. شبکه ریاض هم امروز به تهیه گزارش از تمرین قرمزپوشان پرداخت.

 

* تمرین پس از صحبت‌های برانکو با گرم کردن بدن‌ها آغاز شد. دروازه‌بان‌ها هم زیر نظر ایگور پانادیچ تمرین کردند و پس از آن، بازیکنان در دو گروه به فوتبال هدفمند روی آوردند.

 

بخش بعدی تمرین قرمزپوشان به مرور تاکتیک‌های تیمی اختصاص یافت که طی آن، چوک با فورواردها و هافبک‌ها کار کرد و برانکو نیز تاکتیک‌های دفاعی را به مورد اجرا گذاشت. نکته جالب توجه اینکه کریم باقری هم در کلیه مراحل تمرین، بازیکنان را همراهی می‌کرد.

 

گفتنی است؛ تیم فوتبال پرسپولیس فردا (سه‌شنبه) در دیدار رفت از مرحله گروهی رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا به مصاف تیم الهلال عربستان می‌رود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: