کد خبر: ۶۹۸۰۵۱
تاریخ انتشار: ۰۲ دی ۱۳۹۵ - ۱۹:۴۳
تعداد بازدید: ۷۳۷
چه کسی است که خوردن یک پرتقال خوشمزه و آبدار را به عنوان میان وعده دوست نداشته باشد؟ من در بیشتر طول سال، هر روز از خوردن یک یا دو پرتقال لذت می‌برم، چون خوردن آن راحت است و به سرعت تولید انرژی می‌کند. در این نوشتار با بازده همراه باشید تا چند خواص پرتقال را برایتان بیان کنیم.
۱۳ فایده پرتقال برای سلامتی که حتما باید بدانیدبه گزارش خبرداغ ، "پرتقال عواطف بدن‌ را تقویت می‌کند، و احساس عمومی لذت، سلامت، و شادمانی را در شما بر می‌انگیزد.” – تائه یون کیم

در ادامه ۱۳ مهمترین خواص پرتقال برای سلامتی آمده است:

۱. پرتقال فیتوکمیکال(مواد شیمیایی گیاهی) دارد که از بدن در برابر سرطان مواظبت می‌کند.

پرتقال غنی از فیتوکمیکال‌های مرکبات است که اثبات شده است به مبارزه با تعداد مختلفی از سرطان‌ها من جمله سرطان پوست، ریه، پستان، معده و روده‌ی بزرگ کمک می‌کند.

۲. آب پرتقال می‌تواند به جلوگیری از بیماری‌های کلیوی کمک کند.

نوشیدن منظم آب پرتقال از بیماری‌های کلیوی جلوگیری می‌کند و خطر ابتلا به سنگ کلیه را کاهش می‌دهد.

نکته: به حد اعتدال آب میوه مصرف کنید. محتوای قند بالای آب میوه‌ها می‌تواند باعث پوسیدگی دندان‌ها شود و محتوای اسیدی بالای آن، در صورتی که بیش از اندازه مصرف شود، می‌تواند مینای دندان را از بین ببرد.

۳. طبق مطالعات پرتقال ماندارین با سرطان کبد مبارزه می‌کند.

طبق دو مطالعه که در ژاپن انجام شده است خوردن پرتقال ماندارین سرطان کبد را کاهش می‌دهد. این ممکن است تا حدودی به خاطر ترکیبات ویتامین A باشد که با عنوان کاروتنوئید شناخته می‌شوند.

۴. پرتقال کلسترول را پایین می‌آورد.

از آنجایی که پرتقال مملو از فیبر محلول است، برای کاهش کلسترول مفید است.

۵. پرتقال سرشار از پتاسیم است و سلامت قلب را تقویت می‌کند.

پرتقال مملو از پتاسیم است، ماده‌ی معدنی الکترولیتی که مسئول کمک به خوب کار کردن قلب است. وقتی سطح پتاسیم بسیار پایین می‌آید، ممکن است دچار تپش‌های نامنظم قلب شوید، که با عنوان آریتمی قلب(کژآهنگی) شناخته می‌شود.

۶. پرتقال خطر ابتلا به بیماری‌ها را کاهش می‌دهد.

پرتقال مملو از ویتامین ث است، که با خنثی کردن رادیکال‌های آزاد از سلول‌ها مواظبت می‌کند. رادیکال‌های آزاد باعث بیماری‌های مزمن، مثل سرطان و بیماری قلبی می‌شوند.

۷. پرتقال با عفونت‌های ویروسی مبارزه می‌کند.

مطالعات نشان می‌دهند که فراوانی پلی‌فنول‌ها در پرتقال از عفونت‌های ویروسی جلوگیری می‌کند.

۸. یبوست را برطرف می‌کند.

پرتقال مملو از فیبر رژیمی است که آنزیم‌های گوارشی را تحریک و یبوست را برطرف می‌کند.

۹. پرتقال به بهبود سلامت چشم کمک و از بینایی مواظبت می‌کند.

پرتقال سرشار از ‌ترکیبات کاروتنوئید است که به ویتامین A تبدیل می‌شوند و به محافظت در برابر تباهی لکه‌ی زرد کمک می‌کنند.

۱۰. فشار خون بالا را تنظیم می‌کند.

فلاونوئید هسپریدین موجود در پرتقال به تنظیم فشار خون بالا و منزیم درون پرتقال به حفظ سطح فشار خون کمک می‌کنند.

۱۱. از پوست حفاظت می‌کند.

از مهمترین خواص پرتقال این است که مملو از بتاکاروتن است، که آنتی اکسیدانی قدرتمند است و از آسیب سلول‌ها جلوگیری می‌کند. بتاکاروتن از پوست در برابر رادیکال‌های آزاد محافظت و به جلوگیری از بروز نشانه‌های کهولت و پیری کمک می‌کند.

۱۲. پرتقال بدن را قلیایی می‌کند.

هرچند پرتقال قبل از هضم اسیدی است، اما حاوی بسیاری از مواد معدنی قلیایی است که پس از هضم شدن به حفظ تعادل در بدن‌تان کمک می‌کند. از این منظر، پرتقال شبیه لیمو است، که یکی از قلیایی‌ترین مواد خوراکی موجود است.

۱۳. پرتقال کربوهیدرات‌های هوشمند(خوب) را تامین می‌کند و باعث جهش میزان قند خون نمی‌شود.

پرتقال مثل تمام میوه‌ها در خود قندهای ساده دارد، اما شاخص قند خون پرتقال ۴۰ است. هر چیزی که شاخص آن زیر ۵۵ باشد کم قند محسوب می‌شود. این یعنی مادامی که در یک وعده بیش از اندازه پرتقال نخورید، دچار جهش قند خون یا مشکلات انسولین یا افزایش وزن نخواهید شد.

پرتقال منبعی از مواد مغذی شامل ویتامین ث، مواد متشکله‌ی ویتامین A، کلسیم، پتاسیم، و پکتین دارد. برای داشتن فهرست کاملی از مواد مغذی موجود در پرتقال به کالری‌های پرتقال نگاهی بیندازید.

واقعیت‌های جالب درباره‌ی پرتقال:

پرتقال بزرگترین برداشت محصول مرکبات در جهان است.
برزیل بیش از هر کشور دیگری پرتقال تولید می‌کند.
هر ساله حدود ۲۵ میلیارد پرتقال در امریکا رشد می‌کند.
فلوریدا حدود ۷۰ درصد از کل محصول پرتقال امریکا را تولید می‌کند و ۹۰ درصد از تولیدات آن برای تهیه آب میوه صرف می‌شود.
پرتقال بعد از شکلات و وانیل سومین عطر و طعم محبوب در جهان است.
پرتقال برای نخستین بار در جنوب شرف آسیا، شمال شرق هند و جنوب چین پرورش داده و برای نخستین بار در حدود ۲۵۰۰ قبل از میلاد مسیح در چین کشت شد.
نخستین درختان پرتقال امریکا در ۱۵۱۳ توسط کاشف اسپانیایی خوآن پونس دو لئون در فلوریدا کاشته شدند.

منبع: care2/ترجمه: سایت بازده
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: