کد خبر: ۶۹۶۲۴۹
تاریخ انتشار: ۲۱ آذر ۱۳۹۵ - ۰۰:۲۷
تعداد بازدید: ۴۵۶
ویتامین E دومین ماده مغذی است که در رژیم غذایی آمریکایی‌ها کمتر از حد مورد نیاز مصرف می‌شود.
افزایش جذب ویتامین E با مصرف همزمان تخم مرغ و سالاد سبزیجاتاین امر می‌تواند سبب بروز مشکلاتی شود زیرا ویتامین E یک ماده مغذی محلول در چربی است که دارای خاصیت آنتی‌اکسیدانی و ضدالتهابی است. احتمالا برخی راهکارهای تغذیه‌ای به منظور افزایش جذب ویتامین E می‌تواند به تامین ویتامین E مورد نیاز افراد کمک کند.


 به گزارش خبرداغ به نقل از شفا آنلاین:  ویتامین E همراه با چربی‌های رژیم غذایی جذب شده و اغلب در روغن‌ها، دانه‌ها و آجیل‌ها یافت می‌شود. تخم مرغ یک ماده غذایی غنی از مواد مغذی و حاوی اسیدهای آمینه ضروری، اسیدهای چرب غیراشباع، ویتامین‌های B و مقدار کمی ویتامین E است

     نتایج مطالعه ای که اخیرا انجام و منتشر شده، نشان می‌دهد افزودن تخم مرغ کامل پخته به یک سالاد رنگارنگ میزان ویتامین E جذب شده را از سبزیجات توسط بدن افزایش می‌دهد. در این مطالعه متقاطع تصادفی 16 مرد جوان با میانگین سنی 24 سال و میانگین نمایه توده بدنی (BMI) 24 شرکت کردند. این افراد مقدار یکسان سالاد حاوی 3 گرم روغن کانولا را بدون تخم مرغ یا همراه با 75 یا 150 گرم تخم مرغ پخته دریافت کردند. در مطالعه فوق محققان دریافتند هنگامی که 3 تخم مرغ کامل به سالاد اضافه می‌شود جذب ویتامین E به میزان 4 تا 7 برابر بیشتر می‌شود. جدید بودن این مطالعه به این است که در آن جذب ویتامین E به جای اینکه از مکمل‌ها که حاوی مقادیر بالای ویتامین E هستند اندازه‌گیری شود از مواد غذایی اندازه‌گیری شده است. نتایج حاصل از این مطالعه نشان می‌دهد چگونه یک ماده غذایی در صورت مصرف همزمان می‌تواند سبب بهبود ارزش غذایی ماده غذایی دیگری شود.


بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: