کد خبر: ۶۸۸۷۹۶
تاریخ انتشار: ۰۴ آبان ۱۳۹۵ - ۱۵:۴۰
تعداد بازدید: ۵۹۰
عدس پلو یک غذای اصیل ایرانی می باشد که بسیار طرز تهیه راحت و آسانی دارد و خیلی خوشمزه و لذیذ است و در تمام شهرها این غذای ایرانی را سرو میکنند و اکثر افراد این غذا را دوست دارند.
به گزارش خبرداغ به نقل از وب‌سایت آشپزباشی: عدس پلو یک غذای اصیل ایرانی می باشد که بسیار طرز تهیه راحت و آسانی دارد و خیلی خوشمزه و لذیذ است و در تمام شهرها این غذای ایرانی را سرو میکنند و اکثر افراد این غذا را دوست دارند.

کشمش سرشار از آهن، پتاسیم، کلسیم و ویتامین‌های گروه B است. از طرفی کشمش دارای خواص آنتی اکسیدانی است و از تخریب سلولی جلوگیری می‌کند و برای سلامت استخوان‌ها و جلوگیری از پوکی استخوان نقش مهمی بر عهده دارد. عدس نیز سرشار از آلبومین ، هیدارت کربن چربی ، مواد معدنی و آب و سلولز است. از سری مواد معدنی عدس میتوان به پتاسیم ، فسفر، منیزیم، کلسیم و آهن فراوان است.

عدس همراه با گوشت سرد و خشک است ولی کشمش دارای طبع گرم و تر است که آن را معتدل  می کند. البته بعضی ها به جای کشمش برای روی عدس پلو از زرشک و یا هر دو استفاده می کنند که می تواند در جای خود متنوع باشد.
 
مواد لازم
 
  • کره  به میزان لازم
  • فلفل به میزان لازم
  • نمک به میزان لازم
  • زعفران ۱ قاشق چای خوری
  • سیر ۴ حبه
  • پیاز ۲ عدد
  • کشمش ۱ پیمانه
  • گوشت چرخ شده ۴۰۰ گرم
  • عدس یک و نیم پیمانه
  • برنج ۴ پیمانه
 

عدس پلو با کشمش یا زرشک؟! 
 

طرز تهیه

1. برنج را از یکی دو ساعت قبل بگذارید همراه آب و نمک خیس بخورد. سپس آن را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید، پس از اینکه برنج جوشید و کف کرد با آب ولرم آبکشی کنید.

2. عدس را با ۲ لیوان آب داخل قابلمه بریزید و بپزید تا زمانیکه آب عدس تمام شود.

3. پیاز را خرد کنید و در روغن تفت دهید، سپس عدس پخته را به آن اضافه کنید، نمک و فلفل بزنید و کمی تفت بدهید.

4. ته قابلمه روغن بریزید و نان لواش یا سیب زمینی ورقه شده بگذارید.

5. برنج و عدس را لایه لایه داخل قابلمه بریزید، روی برنج نصف لیوان مخلوط آب و روغن بریزید و حرارت را زیاد کنید و بگذارید به صورت کته دم بکشد.

6. در فاصله دم کشیدن برنج مایه گوشت را آماده کنید، یک پیاز دیگر را خرد کنید و در روغن تفت دهید، گوشت چرخ کرده را با نمک و فلفل و کشمشی که ۱ساعت در آب خیس خورده است به مواد اضافه کنید و بگذارید به طور کامل پخته شود و نرم شود.

7. بعد از دم کشیدن شما می توانید مایه گوشت را به طور کامل روی برنج بریزید و یا با توجه به سلیقه خود آن را با برنج و عدس به طور کامل مخلوط کرده و بعد نوش جان کنید.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: