به گزارش
خبرداغ به نقل از وبسایت بدونیم - مریم اسدی: امروز می خواهم برای
دوستان خوبم دستور تهیه یک ساندویچ استیک خیلی خوشمزه را یاد بدهم. این
ساندویچ برای آخر هفته ها که به پیک نیک می روید خیلی مناسب است.
مواد لازم:- یک عدد نان باگت بزرگ
- ¼ فنجان کره با طعم سیر
-
۲ فنجان پیاز و فلفل خرد شده و پخته شده ( پیاز و فلفل را از قبل در خانه
آماده کنید. ۳ عدد فلفل و ۱ عدد پیاز را با کره یا روغن سرخ کنید.)
- ۶۰۰ گرم رست بیف ورقه ای (می توانید در صورت موجود نبودن رست بیف کالباس هم استفاده کنید.)
- ۵۰۰ گرم پنیر ورقه ای (موزارلا انتخاب خوبی می تواند باشد)
- فویل آلومینیومی
طرز تهیه:
1. ابتدا نان باگت را در فاصله های ۳ سانتیمتری برش نیمه بزنید. سپس داخل تمام برش ها را کره بمالید.
2. سپس داخل برش ها مخلوط پیاز و فلفل سرخ شده بریزید.
3. بعد از این که پیاز و فلفل ها را داخل برش ها ریختید یک ورقه رست بیف و یک ورقه پنیر روی آن ها قرار دهید.
4. دوباره روی هر برش یک پنیر اضافی قرار دهید.
نکته: من خودم فویل را کمی چرب می کنم تا پنیر ساندویچ پس از آب شدن به فویل نچسبد.
5.
ساندویچ را داخل فویل بپیچانید. شاید لازم باشد برای این که کل ساندویچ
پوشیده شود از دو لایه فویل استفاده کنید. سپس ساندویچ را کنار آتش قرار
دهید. ساندویچ را روی آتش قرار ندهید چون فقط می خواهید ساندویچ کمی گرم
شود تا پنیرها آب شوند. این مرحله نیم ساعت بیشتر طول نمی کشد. این ساندویچ
را می توانید روی باربیکیو یا داخل فر هم درست کنید.