به گزارش
خبرداغ به نقل از وبسایت آشپزباشی: کیک پودینگ مارمالاد از مجموعه دستورغذایی های نایجلا
لاسون است که سایت ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده است. این کیک
ظاهری جذاب و طعمی دلنشین دارد و عطر خوش آن فضای منزل شما را فرا می گیرد.
مواد لازم:- کره ۲۵۰ گرم
- شکر ۷۵ گرم
- شکر قهوه ای ۷۵ گرم
- مارمالاد پرتقال ۲۲۵ گرم
- آرد ۲۲۵ گرم
- جوش شیرین ۱/۲ قاشق چای خوری
- بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
- تخم مرغ ۴ عدد
- پرتقال ۱ عدد
طرز تهیه:1-فر را از قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. قالب مربع ۲۴ سانتی متری را با کره چرب کنید.
2- ۷۵ گرم از مارمالاد و نصف آب پرتقال را برای تهیه رویه در قابلمه ی کوچکی بریزید و کنار بگذارید.
3-در
کاسه ای کره و شکرها را با همزن برقی بزنید، تا خامه ای شوند. ۱۵۰ گرم
مارمالاد باقیمانده و بعد هم مواد خشک (آرد، جوش شیرین و بیکینگ پودر) را
اضافه کنید. و در نهایت تخم مرغ، رنده ی پوست پرتقال و نصف آب پرتقال را
اضافه کرده و بزنید. خمیر را در قالب بریزید. می توانید تمام مواد کیک را
در غذاساز ریخته و بزنید.
4-کیک
را برای ۴۰ دقیقه در فر قرار دهید، تا پف کند و خلال دندانی که در وسط کیک
فرو بردید و بیرون آوردید، تمیز باشد. بهتر است که بعد از نیم ساعت آن را
چک کنید. کیک را از فر خارج کرده و بگذارید تا خنک شود.
5-مواد رویه را روی حرارت قرار دهید تا آب شده و با هم ترکیب شوند. آن را روی کیک ریخته و بگذارید تا به خورد آن برود.
نکاتی در رابطه با تهیه ی کیک پودینگ مارمالاد:1- به کره ی اضافی برای چرب کردن قالب نیاز دارید.
2- پوست پرتقال را رنده کنید و آب آن را بگیرید.