کد خبر: ۶۸۴۳۵۶
تاریخ انتشار: ۰۷ مهر ۱۳۹۵ - ۰۸:۱۳
تعداد بازدید: ۵۹۱
کبیر گفت: حلقه مفقوده در خرید راهبردی، نظام محاسبات پرفورمنس است و مشکل این است که در جامعه ترکیب سنی متفاوت است و جامعه به سرعت به سمت پیری می‌رود به طوری که هم اکنون درصد سالمندی کشور به 9 درصد رسیده و شاید تا پنج سال آینده به 12 تا 13 درصد برسد.
به گزارش خبرداغ به نقل از خبرگزاری ایسنا: دکتر"محمدجواد کبیر" شامگاه 6 مهرماه در نشست نگاهی به رویکرد دپارتمان آینده پژوهی بیمه سلامت کشور در کرمان اظهار کرد: با اجرای طرح تحول سلامت و تبدیل شدن بیمه خدمات درمانی به بیمه سلامت اساسنامه بیمه سلامت ایجاب می‌کند که در خدمات پیشگیری، مراقبت و غربالگری مداخله کنیم.

وی افزود: در این شرایط باید بیمه یک دگردیسی در خودش ایجاد کند و باید مشخص باشد که چه خدمتی از چه کسی خریداری شود و همه مسائل در خرید راهبردی دیده شود.

کبیر با اشاره به اینکه یکی از مولفه‌های اصلی در خرید راهبردی انباشت منابع است، اظهار کرد: یکسان سازی رفتارها باید در کارگزاری‌ها صورت بگیرد و تنها کسی که در بیمه بسته خرید راهبردی دارد، ما هستیم.

وی بیان کرد: بیمه را سطح‌بندی کرده و دفتر مدیریت خدمات بیمه سلامت عمومی، تخصصی و فوق تخصصی ایجاد کرده‌ایم و می‌گوییم باید یک سامانه مدیریت در مدیریت بیمه باشد.

رییس سازمان بیمه سلامت ایران اظهار کرد: دفتر تدوین استانداردها و خرید راهبردی خدمات بیمه سلامت را نیز فعال کرده‌ایم و می‌گوییم منابع را با هم جمع کرده و بیمه سلامت و وزارت بهداشت و سازمان مدیریت براین اساس کار کرده و براساس معیارهای مختلف تخصیص‌های متفاوت داشته باشیم.

وی با بیان اینکه باید در خرید راهبردی گام‌های عملیاتی برداریم، افزود: اگر ساز و کار بیمه‌ای داشته باشیم، پول نشان‌دار شده و دست مدیر باز است و باید بابت کار مشخص هزینه شود.

کبیر گفت: حلقه مفقوده در خرید راهبردی، نظام محاسبات پرفورمنس است و مشکل این است که در جامعه ترکیب سنی متفاوت است و جامعه به سرعت به سمت پیری می‌رود به طوری که هم اکنون درصد سالمندی کشور به 9 درصد رسیده و شاید تا پنج سال آینده به 12 تا 13 درصد برسد.

وی در ادامه با انتقاد از فرصت‌سوزی‌ها به دلیل عدم آگاهی بیان کرد: متاسفانه نمی‌توانیم تحلیل روشن و یک نتیجه از مولفه‌های هزینه و پرفورمنس بیرون بدهیم و این عقلانیت نیست.

رییس سازمان بیمه سلامت ایران گفت: متاسفانه علی رغم وجود ده‌ها سند مجلد، هنوز یک نقشه راه نداریم و برای ارتقای حیطه دانشی نیروها، نیاز به یک نظام داینامیک آموزش داریم تا هر روز به روز شوند. در حوزه مطالعات هنوز نقشه راه روشن نداریم که بدانیم چه اولویت‌هایی داریم و این اولویت‌ها برگرفته از چه مستنداتی است؟

کبیر اظهار کرد: در توانمندسازی سلامت جامعه و بیمه شده‌ها میدان مانور زیادی داریم و اینکه با چه مدلی به سمت آگاه‌سازی مردم برویم و اینکه مردم باید چه سطحی از آگاهی داشه باشند تا قضاوت درستی داشته باشند؟

وی یادآور شد: در توافق با دانشگاه علوم پزشکی تهران، گرایش مدیریت بیمه سلامت را ایجاد کرده و از مهرماه جاری 45 نفر براساس آزمون پذیرفته شدند.

کبیر در ادامه با بیان اینکه باید شرایط نظارت عمومی را بر خدمات سلامت فراهم کنیم، بیان کرد: مشکل در کشور ما این است که عمده پول بیمه پایه را دولت می‌دهد و در کشورهای دیگر اینگونه نیست لذا مطالبه اجتماعی شرایط کشور را به سمتی می‌برد که بیمه پایایی و پویایی لازم را داشته باشد.

رییس سازمان بیمه سلامت ایران گفت: 100 درصد پول بیمه 34 میلیون نفر بیمه شده بیمه سلامت را دولت پرداخت می کند و عملا دستمان در جیب دولت است و تا زمانی که این تفکر در بیمه حاکم باشد نمی‌تواند در فرآیند حضانت از حقوق بیمه شدکان کار کند و در حقیقت بیمه ما نظام نفتی است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: