کد خبر: ۶۷۸۱۴۷
تاریخ انتشار: ۲۸ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۳:۲۲
تعداد بازدید: ۷۳۶
علی کریمی در سفر خود به مشهد، به دیدن کودک مبتلا به بیماری "ای بی" رفت.
به گزارش خبرداغ به نقل از ایسنا،پس از آنکه امیرحسین، کودک مبتلا به بیماری "ای بی" در صفحه شخصی‌اش در فضای مجازی از علاقه‌مندی خود به علی کریمی صحبت کرد، اسطوره فوتبال ایران در سفری به مشهد به دیدن این کودک رفت و توپی با امضاء خود را به وی هدیه داد.
 
کریمی که در سال های گذشته برای انجام امور خیریه به مشهد سفر می‌کند به آسایشگاه معلولان شهید فیاض بخش مشهد نیز رفت و شب گذشته را در کنار کودکان این مجموعه گذراند.

هدیه علی کریمی به کودک پروانه‌ای مشهدی+تصاویر

به گزارش ایسنا، کودکان پروانه‌ای، اصطلاحی است که به کودکان مبتلا به بیماری ای بی گفته می‌شود و این بیماری یک اختلال ژنتیکی پوستی است که باعث شکنندگی پوست و اندام‌ها می‌شود.

هدیه علی کریمی به کودک پروانه‌ای مشهدی+تصاویر
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: