کد خبر: ۶۷۷۶۵۹
تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۹:۴۲
تعداد بازدید: ۴۷۹
سخنگوی «مستر کارت» در سخنانی هرگونه فعالیت در ایران تا زمانی که تحریم های آمریکا پابرجا هستند را رد کرد.
به گزارش خبرداغ به نقل از خبرگزاری فارس: خبرگزاری آذربایجانی «ترند نیوز» در مصاحبه‌ای اختصاصی با شرکت«مستر کارت» آمریکا ارائه دهنده کارت‌های مالی اعتباری، گزارش‌های اخیر درباره همکاری با ایران را رد نمود.

«سیث آیزن» سخنگوی مستر کارت امروز دوشنبه  در این زمینه گفت که این شرکت هیچ فعالیتی در ایران ندارد.

آیزن گفت: «تا زمانی‌که تحریم‌های آمریکا بر ایران پا برجا هستند، مستر کارت فعالیتی در ایران نخواهد داشت.»

 چند روز قبل رسانه‌های ایران به نقل از «محمود واعظی» وزیر ارتباطات و فن آوری از امضای همکاری شرکت پست ایران با یک شرکت خارجی برای دریافت خدمات مستر کارت آمریکا برای شهروندان این کشور خبر داده بودند.

بر این اساس، مقام‌های ایرانی همچنین از تلاش برای ایجاد فرصت جهت استفاده مردم از کارت‌های اعتباری از سوی بانک‌های آسیایی اشاره کرده بودند.

 در همین زمینه شرکت «ایزیکو» ترکیه ارائه دهنده کارت‌های اعتباری، در فوریه سال جاری قراردادی را با ایران امضا کرد که بر اساس آن این کشور  می‌توانست امکان تراکنش شهروندانش با نظام مالی خارج از ایران را فراهم سازد  .

این شرکت ترکیه‌ای قرارداد مذکور را بعد از رفع محدودیت‌های اعمال شده در زمینه فعالیت نظام بانکداری سوئیفت که بعد از توافق هسته‌ای فراهم شد، امضا نمود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: