به گزارش
خبرداغ به نقل از تسنیم ، ناصر رضاییپور درباره زیتون اظهار داشت: ماده مؤثره
زیتون، از ترکیبات فنلی است که در زیتون سبز فراوان است ولی با تیره و
سیاهشدن آن، کم میشود و متأسفانه در زیتون کنسروی و شور تقریباً وجود
ندارد!
بهگفته وی این ماده مؤثره که خواص پرشمار زیتون را موجب میشود، در روغن
زیتون فرابکر (تصفیهنشده و بودار) وجود دارد و با تصفیهشدن، حذف میشود.
این متخصص طب سنتی اضافه کرد: زیتون را فقط باید همراه غذا خورد تا ترکیبات
فنلی آن، بهخوبی جذب شوند و آثار مغذی آنها ظاهر شود. زیتون آثار
ضددیابتی، ضدسرطانی، ضدمیکروبی، کاهش فشار خون، محافظت از قلب و عروق و
فعالیت آنتیاکسیدانی دارد.
رضاییپور افزود: زیتون را فقط باید همراه غذا خورد؛ زیتون و سبزیخوردن،
تنها مواردی هستند که مصرف آنها در کنار غذا، عموماً منعی ندارد.
وی توصیه کرد: از خوردن سالاد، ماست، ترشیهای زیاد و نوشیدنیهای مختلف در
کنار غذای اصلی پرهیز کنیم و تا جای ممکن از زیتون، هویج پخته و سبزی
خوردن استفاده کنیم، مگر آنکه منع پزشکی خاص یا توصیه ویژهای داشته باشیم.