کد خبر: ۶۷۱۱۵۰
تاریخ انتشار: ۱۹ تير ۱۳۹۵ - ۱۱:۵۰
تعداد بازدید: ۴۰۸
وکیل‌مدافع علی‌اکبر جوانفکر از ارایه لایحه اعتراضی موکلش به حکم صادره از سوی دادگاه کارکنان دولت خبر داد.
ارایه لایحه اعتراضی «علی‌اکبر جوانفکر» به دادگاهبه گزارش خبرداغ به نقل از انتخاب، قهرمان شجاعی اظهار کرد: موکلم لایحه اعتراضی خود را هفته گذشته تقدیم دادگاه کرد. 
 
وکیل‌مدافع علی‌اکبر جوانفکر گفته بود که  موکلش به 91 روز حبس تعزیری محکوم شده است و قطعاً به حکم صادره اعتراض خواهند کرد. 
 
بر اساس این گزارش، هفتم دی ماه سال گذشته اولین جلسه دادگاه علی‌اکبر جوانفکر مدیرعامل اسبق خبرگزاری ایرنا و سه خبرنگار پیشین روزنامه ایران به صورت غیرعلنی در شعبه 1057 دادگاه کارکنان دولت به ریاست قاضی حیدری برگزار شد. 
 
پس از برگزاری جلسه نخست، رییس شعبه 1057 دادگاه کارکنان دولت، پرونده را به شعبه چهارم بازپرسی دادسرای فرهنگ و رسانه بازگرداند تا ایرادات موجود در این پرونده برطرف شود. 
 
شعبه بازپرسی پس از انجام بررسی‌های لازم و رفع نواقص مورد نظر قاضی، پرونده را دوباره به شعبه 1057 دادگاه کارکنان دولت بازگرداند و جلسه بعدی را روز نهم خرداد ماه تعیین کرد. 
 
قهرمان شجاعی وکیل‌مدافع جوانفکر 26 دی ماه سال گذشته به خبرنگار ایسنا گفته بود: این پرونده با شکایت دادستانی تهران تشکیل شده و اتهام موکلم تمرد در برابر ماموران قضایی عنوان شده است. 
 
 جلسه بعدی رسیدگی به پرونده «علی‌اکبر جوانفکر» یکشنبه – نهم خردادماه - در شعبه 1057 دادگاه ویژه کارکنان دولت برگزار شد. جوانفکر مشاور رسانه‌ای رئیس دولت دهم پس از پایان جلسه دادگاه گفت:‌ امروز آخرین جلسه دادگاه تشکیل شد که علاوه بر من سه تن از همکارانم از خود دفاع کرده‌ایم و امیدوارم تبرئه شویم. 
 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: